Всички категории
Всички категории

  Филтри

  Цена

  Цена

  Подови конветори

  Няма намерени продукти

  Конвекторните радиатори работят от различни източници на енергия. Но принципът на тяхното действие е един. Въздухът, нагряван от конвектора, се издига, а студените маси се спускат. Същият процес протича в природата. Те са добър и изгоден начин за отопление. 

  Видове конвектори?

  Има няколко разновидности на конвектори. На първо място, те са групирани според използваната енергия. В този случай разграничете електрическите, газовите и водните конвектори. Също така могат да се разделят и според вида им на монтиране или поставяне. Те биват - стенни, панелни и подови.

  В TechnoArena ще намерите радиатори и печки от всеки вид. Ние Ви препоръчваме да търсите конвекторни радиатори с водно отопление. Те използват водата като топлоносител. Това е най-евтиният вид отопление. Той е свързан към централна отоплителна система и затопля водните му тръби. Конвекторите от този тип имат много предимства пред конвенционалните батерии.

  Колко ток харчи?

  Всички представени разновидности на конвекторните радиатори за отопление имат различен топлопренос. Но като цяло можете да изчислите необходимата мощност. Ако таваните в стаята са със стандартна височина (не надвишават 2,7 м), за всеки 10 м² площ е необходим 1 кВт. Това означава, че няма нужда да използвате максималната мощност на водните конвекторни радиаторите, което намалява разходите за ток. В онлайн магазина на TechnoArena ще намерите разнообразни цени, подходящи за всеки семеен бюджет. 

  Ние Ви съветваме да си закупите малко по-скъп и качествен воден радиатор, който ще намали консумацията на ток. Едни от тези конвектори са на българската марка Tesy. Енергоспестяващо отопление през зимните периоди е умно решение за Вашия дом.

  Защо да изберете TechnoArena?

  • Бърза и лесна поръчка чрез онлайн платформа;
  • Широка гама продукти на достъпни цени;
  • Предоставяме 2 години гаранция за всеки закупен уред;
  • Предлагаме и допълнителни услуги:
  • Монтажна дейност;
  • Качване до етаж
  • Не пропускайте да оборудвате дома си с всички необходими техники за семейството Ви. С TechnoArena това става бързо без лутане по магазините. Следете промоциите и спестете време и пари с онлайн пазаруване от TechnoArena. 

  Виж повече