Всички категории
Всички категории

Филтри

Марка

Марка

Цена

Цена

Гаранционен срок

Гаранционен срок

Електрически камини

Активни филтри

Повечето хора имат силна връзка с камините, защото веднага ги свързват с уютни вечери с чаша вино и приятна компания. С една дума, камина винаги е олицетворение на топлина и комфорт. От друга страна поддръжката и хабенето на дървени ресурси са причина много хора да ги нямат в домовете си. Ние от TechnoArena Ви предлагаме една добра алтернатива. Това е електрическата камина, която пресъздава пламъци и в същото време излъчва силна топлина, което я прави идеална за отоплението на апартамента или къщата Ви. 

Топлят ли електрическите камини?

Топлината от електрическите алтернативи за стена със сигурност не е същата, като от обикновена такава на дърва.    

Въпреки, че загубата на топлина при тях е изключително малка, те все пак трудно биха могли да отопляват ефективно цяла стая. Най-оптималният вариант е да разполагате с друг основен източник на топлина, а електрическата камина да служи за допълнително отопление на помещението. Така, дори през зимата токът ненадейно да спре, няма да е нужно да разчитате само на топлината от добрите стари свещи.

Видове:

Според начин на монтиране:

  • Под формата на декоративен портал с облицовка;
  • Самостоятелно разположени на желано от Вас място;
  • Специални кошници за камина;
  • Вграждане в стена; 

Също така имате избор и от различни видове рамки. Те могат да бъдат от:

  • Мрамор или естествен камък (който стои много добре за вграждане в стена);
  • Различни видове дърво, подходящо за съчетание с мебели;
  • Метални конструкции с опция за боядисване в желан от Вас цвят.

Колко ток харчат?

Като всеки един отопляващ уред и този гори около 2kW на час. При сегашните цени, които тръгват от 60лв на кубик, отоплението на дома от 65 квадрата ще излиза между 80 и 100 лв. на месец.  В сравнение с печките на твърдо гориво харчат малко повече, но за сметка на това Ви пестят мръсотията и цепенето на дърва. В най-студените месеци е добре да не оставате стените на дома Ви да изстиват, защото отоплението ще Ви излезе още по-солено. Камините на ток за стени в TechnoArena са добра алтернатива за отопление на апартаменти, а защо не и стилни къщи. В зависимост от функциите, които притежават са и с различни цени. 

Защо да изберете TechnoArena?

Чрез онлайн магазина на technoArena, Вие можете бързо и лесно да изберете електрическия уред, от които имате нужда и да го поръчате на момента, без да има нужда от посещение на физическа локация. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти лесно и бързо. 

Виж повече