×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Гаранционен срок

Газови печки за Отопление ᐉ СУПЕР цени

Газови отоплителни печки

Каква газова печка да изберем

Ние от TechnoArena Ви съветваме да изберете лека, компактна и удобна за използване печка. Такава е газовата печка на Tesy, която освен практична е и енергоспестяваща.  Това означава, че има и по-ниски разходи. Те могат да затоплят добре къщата за кратко време. Този тип отопление е отлично решение за създаване на топлина и комфорт. По-добре е да се свържете със специалист, който ще ви помогне да го установите, спазвайки всички правила и разпоредби, които ще осигурят безопасно и комфортно отопление за дома Ви.

Газовото отопление е едно от най-предпочитаните в днешно време. Ниски разходи, лесно свързване и пази чисто за разлика от твърдите ресурси за отопление. Не случайно българите се борихме толкова време за да преминават и през нашата държава такива тръби, с цел популяризиране на този тип отопление.

Видове

  • Чувствителните към топлина имат тухлено тяло, което акумулира топлина в себе си, а след това постепенно го отдава на околната среда;
  • Конструкцията, която не отнема топлина, е направена от метал. Той произвежда топлина само при настъпване на процес на изгаряне на газ. След спиране на подаването на гориво устройството се охлажда много бързо;
  • По естетически вид, газовите печки са почти еднакви, както и по разходи.

Предимства:

  • Безопасност;
  • Може да се постави в къщи, изработени от всякакви строителни материали; 
  • Използва природен втечнен газ за работа; 
  • Има малък размер; 
  • Понижава разходите; 
  • Лесна за работа; 
  • Издръжливост и способност за работа без повреди.

Колко харчат

Газта е малко по-евтина от тока на дневна тарифа. Ако се използва често ще забележите разлика в цената на разходите Ви. Напоследък газовите печки се превърнаха в много популярен начин за отопление на къща по уважителна причина, тъй като може да бъде свързана към мрежата или към обикновен цилиндър. В TechnoArena предлагаме класическия вариант на газова печка. 

Защо да изберете TechnoArena

Чрез онлайн магазина на TechnoArena, Вие можете бързо и лесно да изберете газова печка и да я поръчате на момента, без да има нужда от посещение на физическа локация. Избраната техника за дома ще бъде доставена в периода от 2 до 7 работни дни, в случай че е налична в нашият склад. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти на промоционални цени.

 

Виж повече