Всички категории
Всички категории

  Филтри

  Марка

  Марка

  Цена

  Цена

  Мощност

  Мощност

  Гаранционен срок

  Гаранционен срок

  Площ

  Площ

  Газови печки за отопление

  Активни филтри

  Каква газова печка да изберем?

  Ние от TechnoArena Ви съветваме да изберете лека, компактна и удобна за използване печка. Такава е газовата печка на Tesy, която освен практична е и енергоспестяваща.  Това означава, че има и по-ниски разходи. Те могат да затоплят добре къщата за кратко време. Този тип отопление е отлично решение за създаване на топлина и комфорт. По-добре е да се свържете със специалист, който ще ви помогне да го установите, спазвайки всички правила и разпоредби, които ще осигурят безопасно и комфортно отопление за дома Ви.

  Газовото отопление е едно от най-предпочитаните в днешно време. Ниски разходи, лесно свързване и пази чисто за разлика от твърдите ресурси за отопление. Не случайно българите се борихме толкова време за да преминават и през нашата държава такива тръби, с цел популяризиране на този тип отопление.

  Видове?

  • Чувствителните към топлина имат тухлено тяло, което акумулира топлина в себе си, а след това постепенно го отдава на околната среда;
  • Конструкцията, която не отнема топлина, е направена от метал. Той произвежда топлина само при настъпване на процес на изгаряне на газ. След спиране на подаването на гориво устройството се охлажда много бързо;
  • По естетически вид, газовите печки са почти еднакви, както и по разходи.

  Предимства:

  • Безопасност;
  • Може да се постави в къщи, изработени от всякакви строителни материали; 
  • Използва природен втечнен газ за работа; 
  • Има малък размер; 
  • Понижава разходите; 
  • Лесна за работа; 
  • Издръжливост и способност за работа без повреди.

  Колко харчат?

  Газта е малко по-евтина от тока на дневна тарифа. Ако се използва често ще забележите разлика в цената на разходите Ви. Напоследък газовите печки се превърнаха в много популярен начин за отопление на къща по уважителна причина, тъй като може да бъде свързана към мрежата или към обикновен цилиндър. В TechnoArena предлагаме класическия вариант на газова печка. 

  Защо да изберете TechnoArena?

  Чрез онлайн магазина на TechnoArena, Вие можете бързо и лесно да изберете газова печка и да я поръчате на момента, без да има нужда от посещение на физическа локация. Избраната техника ще бъде доставена до Вашият дом в периода от 2 до 7 работни дни, в случай че е налична в нашият склад. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти на промоционални цени. 

  Виж повече