×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Гаранционен срок

Камини ᐉ Изплащане | Цени

Камини

  • Марка: Burnit
  • Марка: Zvezda
Пелетна камина BURNIT AMBIENT DUO PLUS 13kW ПО ПОРЪЧКА

Как да изберем подходяща камина

Никоя топлина не носи такъв уют в дома, както тази на от живия огън. Да имат камина е мечта на мнозина. Ако е дошло време да реализирате своята, вижте какви възможности има пред вас.

Камините - лукс или изгодно отопление

Погрешно се смята, че този отоплителен уред е запазена територия на хората, които разполагат с големи бюджети. Да, еднократната инвестиция не винаги е ниска, но тя многократно се изплаща във времето. С постоянното повишаване на електроенергията и на природния газ, отоплението на твърдо гориво си остава най-изгодната възможност, с която дългосрочно спестявате от сметките си през зимния сезон. 

Как да изберем правилния модел камина

За да конкретизирате търсенето си и да отсеете неподходящите за вас оферти, трябва да си отговорите на няколко насочващи въпроса:

  • С каква цел я купувате? Някои камини служат като основно отоплително средство, други са по-скоро акцент в интериора, който може и да не функционира често;
  • За къде я взимате? Дали е за вила, за основно жилище или за голямо пространство като заведение, зала и т.н.;
  • Какъв тип предпочитате да е отоплителният агент на камерата: с вода или въздух?;
  • С какво свободно пространство разполагате? Вземете предвид не само разположението на самата стая, но и близостта на мебели и електроуреди. На 80-100 см от вратата ѝ не бива да има лесно запалими обекти;
  • В какъв стил е обзавеждането на помещението? Със сигурност ще търсите хармония с общия интериор.

Ако имате отговор на всеки от тези въпроси, то визията ви за търсения продукт ще е доста ясна.

Защо да изберем Technoarena

За да осигурим решение на търсенията на нашите клиенти, ние се стремим винаги да предлагаме най-добрите уреди на най-ниски цени. В нашия специализиран раздел „Камини“ ще откриете:

Има също разнообразни като размер предложения, както и възможности от различни ценови класове. Някои от тях са изключително изгодни, други – със стилна и модерна визия, която би се вписала чудесно и в най-изтънчения вътрешен дизайн.

Сред марките, които ще откриете на сайта на ТехноАрена, са Diplomat, Prity, Termomax, Zvezda и други. При въпроси винаги можете да се обърнете към нашите онлайн консултанти.

Зимата може да бъде топла и уютна. Ние в TechnoArena знаем как. Доверете ни се!

 

Виж повече