×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Мощност камина

Мощност водна риза

Камери за вграждане ᐉ СУПЕР цени

Горивни камери за вграждане

Видове камери за вграждане

В TechnoArena има два типа - със и без водна риза, като повечето са чугунени. Тези без водна риза загряват единствено стаята, в която се намират. Горивните камери за вграждане с такава обаче могат да загряват и останалите помещения с помощта на парна инсталация, стига мощността й да го позволява. Какво точно представлява водната риза? Това са серия от медни тръби, пълни с вода, обикалящи горивната камера. Водата най-често циркулира в системата благодарение на законите за термодинамика. При по-големи системи трябва да се добави и помпа, която да задвижва течността в тръбите и радиаторите. В инсталацията трябва да предвидите и място за разширителен съд, който да поема разликата в наляганията на циркулиращата течност в системата.

Защо са предпочитани

Чугунените модели за вграждане в TechnoArena са стилни и енергоефективни. Доста от тях имат водна риза, която позволява отоплението на големи площи. Повечето имат голяма мощност, средно между 10 и 20 киловата. Към тях можете да добавите и въздушен топлообменник за скромна цена, който да подпомага извличането на горивните газове, да увеличи отделянето на топлина и да намали разхода на гориво. Той прави вашата камина още по-енергоспестяваща.

Защо да изберете TechnoArena

През интуитивния онлайн магазин на TechnoArena, Вие можете бързо и лесно да изберете чугунени горивни камери за вграждане със или без водна риза, от които има нужда Вашият дом и да ги поръчате на момента. От сайта на TechnoArena може да е възползвате от удължена гаранция и безплатна доставка при поръчка над 50 лева. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти на промоционални цени с един клик. Предлагаме и редица допълнителни услуги:

  • Монтаж на камери за вграждане;
  • Качване до етаж.

Виж повече