Всички категории
Всички категории

  Филтри

  Марка

  Марка

  Цена

  Цена

  Мощност камина

  Мощност камина

  Мощност водна риза

  Мощност водна риза

  Котлета за водно отопление

  Активни филтри

  Видове


  Има няколко вида котлета за водно отопление в TechnoArena, ако ги разделим на източниците им на енергия и те са:

  • На твърдо гориво - това са котлите за водно отопление, които използват дърва или въглища за гориво. Те не изгасват при достигане на нужната температура, а намаляват огъня чрез контролиране на притока на въздух.
  • На пелети - тези изгарят пелети в горивната си камера и най-често имат горелка. Когато нужната температура бъде достигната, пламъка в горивната камера бива изгасян и след това автоматично запалян именно чрез споменатата горелка.
  • Газ - тук в горивната камера се гори пропан-бутан за битови нужди, като най-често котлето седи в къщата на място където хората минават често, защото при изтичане на газ е добре ако миризмата бъде усетена колкото се може по-скоро.
  • Електричество - този вид източник на енергия за котлета е доста неизвестен за хората, но пък е по-икономичен (от към КПД) от твърдото гориво. Тук водното отопление се осъществява чрез електрическа енергия.

  Защо са предпочитани?

  Котлетата за водно отопление в TechnoArena са предпочитани защото са удобни, енергоефективни и лесни за експлоатация. Топлят цялата жилищна площ, дори и банята, което означава че няма термални разлики докато се разхождате вкъщи, а това е добре както за организма ви, така и за сметката ви за отопление в зависимост от избраното гориво и цената му. Те най-често са чугунени заради топлините свойства на чугуна. Ако си купувате котел на пелети, ние от TechnoArena силно препоръчваме да сложите голям бункер на котлето си, защото това улеснява зареждането. Представете си - зареждате бункера в неделя и до другата неделя не правите нищо.

  Защо да изберете TechnoArena?

  През интуитивният ни онлайн магазин Вие можете бързо и лесно да изберете чугунени котлета, от които има нужда Вашият дом и да ги поръчате на момента. Няма нужда от посещение на физическа локация и дълги разговори с консултанти. Избраната техника ще бъде доставена до адрес в периода от 2 до 7 работни дни, в случай че същия е наличен в нашият склад. Предоставяме 2 години гаранция на уредите закупени от нас. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти на промоционални цени с един клик.

  Виж повече