×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Обем бойлер

Гаранционен срок

Серпентина

Хоризонтални бойлери ᐉ Със Серпентина • Цени

Хоризонтални бойлери със серпентина

Хоризонтални бойлери със серпетина

След вертикалните, хоризонталните бойлери са най-популярни днес за затопляне и съхранение на топла вода за потребностите на съвременното домакинство. Какви обаче са предимствата на този тип водосъдържатели, как правилно да определим колко литра да бъде и за какво служи серпентината. По какъв начин онлайн магазин TechnoArena ще Ви помогне в правилния избор и защо да ни се доверите.

Защо да изберем хоризонтален бойлер

Той е съставен от външна метална цилиндрична обвивка, във вътрешността на която се намира специална полиуретанова изолация, а под нея е разположен неръждаем водосъдържател, който съхранява и отдава топлата вода. Тя може да се загрява както чрез електрически нагревател, така и чрез наличието на специална медна серпентина, чийто изводи са изведени върху външната обвивка. 

За да се използва, трябва да притежавате парна инсталация за отопление с гореща вода и да свържете серпентината като отделна точка. Така горещата вода от инсталацията ще преминава и през серпентината, отдавайки част от топлината си на студената вода във водосъдържателя. Това осезаемо ще намали сметките Ви за ток.

Предимството на хоризонталния бойлер се свежда до пестенето на така или иначе ограниченото пространство в малката баня. Поради хоризонталното си позициониране, той може да се постави например високо над вратата, като по този начин няма да ограничава движението на хората в помещението.

Как да изберем правилния размер бойлер

Това е сред най-важните моменти при избора на хоризонтален бойлер. Размерът всъщност определя и колко литра вода ще събира водосъдържателят. Тя трябва да е достатъчна за потребностите на цялото домакинство, а те се определят от броя на членовете в семейството. Именно поради тази причина, експертите препоръчват: 

  • За един човек - около 30 л.;
  • За двама души - около 50 л.;
  • За трима души - около 80л.;
  • При четири или пет членно семейство са необходими около 120-150 л.

Как TechnoArena помага на клиентите

На първо място, избирайки нашия онлайн магазин и специалната категория за хоризонтални бойлери ще получите най-добрите цени, първокласно и безплатно обслужване при избора и пазаруването от сайта. На следващо място, тук Ви очаква огромно разнообразие от видове, както и периодични промоционални кампании за още по-изгодни покупки. Отделно можете да се възползвате от инструментите за филтриране на продуктите по зададени параметри, което значително намалява времето за избор, а нашите проучвания показват, че повечето клиенти са доволни от своя избор.

В случай на нужда от съдействие, не се колебайте да се свържете с нас!

Виж повече