Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Мощност

Гаранционен срок

Капацитет тостер

Сандвич тостери

Тостер Heinner TP-750BG здраве за детето
Тостер Cecotec YummyToast Extra Double здраве за детето

3в1 тостерът е прекрасно средство за изпичането на хрупкави филийки със златист загар за приготвянето на вкусни сандвичи. Случайният избор на подобен прибор обаче лесно може да се превърне в разочароваща покупка. Ето защо, сега ще разберем как това да не се случи и какви са предимствата от употребата на 3в1 тостерите. Ще разгледаме техните видове и защо да купим точно от онлайн магазин TechnoArena?

Какъв сандвич тостер да си изберете

На първо място трябва да сме информирани за различните видове:

  • Ръчно управление - трябва да следите степента на изпичане на филийките и да изключите ръчно в подходящия момент;
  • Автоматични - тостерът самостоятелно ще се изключи след изтичане на настроеното време за това;
  • Полуавтоматични - устройството ще Ви извести, когато времето за изпичане на филийките е приключило.

Относно начина на поставяне на филийките, 3в1 тостерите от онлайн магазин TechnoArena се делят на видове за хоризонтално и вертикално поставяне. В първия случай се използват за печене на различни тестени изделия, като кифлички, кроасани, сандвичи и т.н. Във втория - само за печене на филийки. Помислете и за големината на активната площ. За 3 или 4-членно семейство е нужна площ за поставяне поне на четири филийки хляб.

Какви са техните предимства

Много хора предпочитат да пекат сандвичите си във фурната, но отделните видове 3в1 тостери от онлайн магазин TechnoArena си имат своите предимства пред това. Например, с подобен уред не трябва да чакате дългото загряване. На следващо място, изпичането става и от двете страни едновременно. Също, този прибор поддържа подходящата температура, така че да не се получи прегаряне на Вашите сандвичи. От друга страна, всеки от видовете не е толкова голям консуматор на електричество, колкото фурната.

Подобен тип кухненски електроуреди от онлайн магазин TechnoArena предлагат още 3в1 функционалности за изпичането на вкусни сандвичи, като загряване, размразяване, автоматично изключване.

Защо да пазаруваме от TechnoArena

Защото в онлайн магазина са достъпни всички от описаните по-горе видове 3в1 и то с дълга гаранция за спокойна употреба. При нас цените са едни от най-достъпните на пазара, а комплектът на всеки прибор е такъв, какъвто производителя го е окомплектовал. 

В случай, че се затруднявате в избора, оформянето на поръчката или се нуждаете от техническа консултация, в онлайн магазин TechnoArena сме подготвили екип от компетентни специалисти. Те спрямо нуждите Ви ще подберат правилния продукт, така че да направите икономически изгодна и полезна покупка.

Виж повече