×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Гаранционен срок

Електрически кани • за вода • супер цени — TechnoArena

Електрически кани

  • Марка: Carrera
  • Марка: Elekom

Електрическите кани днес са много разпространени и предпочитани сред домакинствата поради възможностите им бързо да стоплят водата. Термоканите имат красиви елегантни дизайни и се вписват във всеки кухненски интериор. По какви критерий обаче се прави изборът и начините за почистването им? По какъв начин онлайн магазин TechnoArena може да ни помогне в изгодните покупки и правилен подбор на термокани?

Каква електрическа кана да си закупите

Въпреки еднаквото им предназначение, днес в онлайн магазин TechnoArena има множество разновидности на термокани, които биха могли да объркат крайния клиент в избора му на покупка. Ето няколко показателя от нас, по които да се ръководите:

  • Обем - обхватът на вместимост с вода е достатъчно разширен и към момента той е в диапазона 0,4 до 5 литра. 1,5 л е за един човек, 1,7-2,0 л за двучленно семейство и 2,0 до 2,5 л за тричленно;
  • Мощност на нагревателя - колкото по-мощен е нагревателя на термоканата от онлайн магазин TechnoArena, толкова по-бързо ще сгрява водата, но и повече електроенергия ще консумира;
  • Тип на нагревателя - отворен или затворен. Първият свободно се вижда на дъното. Вторият е при по-скъпите и той не се вижда, защото е покрит;
  • Капак - ако имате малко дете, препоръчително е капакът да е със заключващ механизъм;
  • Филтър - повечето съвременни решения са със собствен пречистващ филтър, правещ течността годна за директна консумация.

Как се почиства

След време, по вътрешната част на електрическата кана от онлайн магазин TechnoArena се натрупват отлагания от котлен камък, който въпреки наличието на филтър не може да се премахне и се нуждае от почистване. Той се наслагва във вид на бяло-жълтеникаво покритие, което трябва да се отстрани. По-честото почистване на електрическата кана ще предотврати големите отлагания, но ако те вече са факт, имате два начина за отстраняване - механичен и химичен.

В първия случай съществува вероятност да повредите без да искате нагревателния елемент на термоканата. Във втория, за почистването се използва сода за хляб, лимонена киселина, вода и оцет. Налейте в електрическата кана до ⅔ от обема с вода и останалата част допълнете с лимонена киселина. Включете, изчакайте да заври и оставете да изстине. През това време отлаганията ще се отлепят и се нуждаят от почистване, изплакване и готово!

Защо да се доверите на TechnoArena

Защото в онлайн магазина имаме голямо разнообразие от електрически кани за вода, от които да изберете на най-добра цена. Вече знаете по какви критерии да направите своя избор, така че възползвайте се дори и в този момент. При затруднения, нужда от съдействие или допълнителни, свързани с термоканите, въпроси, непременно се свържете със сътрудник на онлайн магазин TechnoArena.

Виж повече