Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Мощност

Терморегулатор

Миене в съдомиялна

Гаранционен срок

Скари

Електрическите скари на ток са страхотни прибори за печене на ястия през лятото на двора. Как обаче да направим своя избор сред огромното разнообразие и на кои параметри да обърнем предимно внимание? Какви са отделните видове и по какъв начин онлайн магазин за техника TechnoArena може да ни помогне?

Каква електрическа скара да си изберете

Когато сме в онлайн магазин за техника TechnoArena, доста често се объркваме кой точно вид да вземем и какво всъщност ни е нужно? В подобни случаи обикновено купуваме по-скъпите модели на ток с повече възможности, от които в последствие използваме само половината. Ето защо, наличието на определени отправни точки ще направи покупката ни по-евтина, изборът - по-бърз, а удоволствието от потреблението - по-голямо.

По-долу Ви представяме списък с основните неща, на които да обърнете внимание при избора на електрическа скара на ток:

  • Материал на активната повърхност - препоръчително е вземането на незалепваща или стъклокерамична повърхност, при която във втория случай трябва да сте с повишено внимание при използване;
  • Мощност - предлаганите мощности варират от 700 до 2500W. Колкото по-голям е показателя, толкова по-бързо ще става печенето на ястията, но и консумацията на електроенергия ще се увеличи;
  • Подвижна тава - прави по-лесна поддръжката на електрическата скара по време и след употреба;
  • Терморегулатор и контрол на температурата - някои модели са с фиксиран термо показател, но съвременните модели позволяват контрол, което значително разширява възможностите за печене на ястия.

Какви видове ще открием в раздела

Основно в онлайн магазин за техника TechnoArena са достъпни два вида - стационарни и преносими електрически скари на ток за печене на ястия. В първия случай става дума за масивен прибор, който е стационарен и стои на едно място в барбекюто на двора. Във втория вид имаме по-миниатюрно решение на ток за печене на ястия, което е преносимо и може да се използва за различни полеви условия и бързо пренасяне от едно място на друго.

Защо да изберем TechnoArena

Защото в онлайн магазин за техника TechnoArena ще откриете и от двата вида електрически скари на ток за печене на различни вкусни ястия. Също, цените при нас са невероятно достъпни, навигацията, използването и пазаруването от сайта и от всяко мобилно и стационарно устройство е като детска игра. За всяка покупка от онлайн магазин за техника TechnoArena получавате гаранция, определен период за изпробване и при желание за връщане или подмяна. Всичко това само при нас, така че възползвайте се!

Виж повече