Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Мощност

Терморегулатор

Миене в съдомиялна

Гаранционен срок

Скари

Електрическа скара с висока температурa Cecotec Txuletaco The Beast 6850 -20% Промо
Контакт грил Cecotec Rock'n grill Pro
Електрическа скара Cecotec Black&Water 2500
Скара-грил Cecotec Rock and Water 2500 очаквана доставка
Разпродаден

Електрическите скари на ток са страхотни прибори за печене на ястия през лятото на двора. Как обаче да направим своя избор сред огромното разнообразие и на кои параметри да обърнем предимно внимание? Какви са отделните видове и по какъв начин онлайн магазин за техника TechnoArena може да ни помогне?

Каква електрическа скара да си изберете

Когато сме в онлайн магазин за техника TechnoArena, доста често се объркваме кой точно вид да вземем и какво всъщност ни е нужно? В подобни случаи обикновено купуваме по-скъпите модели на ток с повече възможности, от които в последствие използваме само половината. Ето защо, наличието на определени отправни точки ще направи покупката ни по-евтина, изборът - по-бърз, а удоволствието от потреблението - по-голямо.

По-долу Ви представяме списък с основните неща, на които да обърнете внимание при избора на електрическа скара на ток:

  • Материал на активната повърхност - препоръчително е вземането на незалепваща или стъклокерамична повърхност, при която във втория случай трябва да сте с повишено внимание при използване;
  • Мощност - предлаганите мощности варират от 700 до 2500W. Колкото по-голям е показателя, толкова по-бързо ще става печенето на ястията, но и консумацията на електроенергия ще се увеличи;
  • Подвижна тава - прави по-лесна поддръжката на електрическата скара по време и след употреба;
  • Терморегулатор и контрол на температурата - някои модели са с фиксиран термо показател, но съвременните модели позволяват контрол, което значително разширява възможностите за печене на ястия.

Какви видове ще открием в раздела

Основно в онлайн магазин за техника TechnoArena са достъпни два вида - стационарни и преносими електрически скари на ток за печене на ястия. В първия случай става дума за масивен прибор, който е стационарен и стои на едно място в барбекюто на двора. Във втория вид имаме по-миниатюрно решение на ток за печене на ястия, което е преносимо и може да се използва за различни полеви условия и бързо пренасяне от едно място на друго.

Защо да изберем TechnoArena

Защото в онлайн магазин за техника TechnoArena ще откриете и от двата вида електрически скари на ток за печене на различни вкусни ястия. Също, цените при нас са невероятно достъпни, навигацията, използването и пазаруването от сайта и от всяко мобилно и стационарно устройство е като детска игра. За всяка покупка от онлайн магазин за техника TechnoArena получавате гаранция, определен период за изпробване и при желание за връщане или подмяна. Всичко това само при нас, така че възползвайте се!

Виж повече