Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Гаранционен срок

Вместимост за мазнина

Фритюрници

Хелти фрайър Cecotec Cecofry Compact Rapid White
Хелти фрайър Cecotec Turbocecofry 4D
Фритюрник Cecotec CleanFry Infinity 1500
Фритюрник Cecotec CleanFry 3000 ProFilter очаквана доставка
Разпродаден
Разпродаден
Хелти фрайър Cecotec Cecofry Compact Rapid Black очаквана доставка
Разпродаден

Фритюрници

Изборът на какъвто и да е уред за дома е изключително важен. Домакинските устройства струват доста и трябва да бъдат подбрани внимателно. Фритюрникът попада в категорията на дребната бяла техника. Често срещан е, защото улеснява кухненската работа.

Какви видове има

Съществуват 4 основни вида. 

 • Електрически - Електрическият фритюрник е с кръгла форма изработен от метал или пластмаса. На дъното си има нагревател с различна мощност. Използва се предимно за домашна употреба. Обема на мазнината е около 2 литра. 
 • Газови - Тези модели, загряват мазнината чрез газова горелка. Това може да ги категоризира като специализирани и подходящи за професионално употреба. Чест избор са и на хора притежаващи кемпери. 
 • Под налягане - Те са херметически, парата от продукта увеличава налягането във вътрешността на уреда. Поради принципа си на работа под налягане с горещ въздух, фритюрникът позволява да се готвят по-здравословни ястия със съвсем малко мазнина.
 • Специализирани - Те са компютъризирани устройства с контрол на температурата и времето. Имат вградени филтърни системи и автоматично подвижни кошници. Обема мазнина може би бъде над 10 литра.

Какъв фритюрник да си изберете

При избора на такъв кухненски уред е нужно да се проследят няколко характеристики: 

 • Трябва да може да се разглобява. Това е съществена част от избора, подпомагаща лесното почистване.
 • С функция за самопочистване - Пълните го с вода и препарат, пускате нужната програма и тя върши черната работа.
 • Сменяеми филтри - Всяко съвременно устройство разполага с филтър. Сменяемите са хитро средство за задържане на миризмата. Лесни са за употреба и не са скъпи.
 • Кошницата да бъде с несгъваема дръжка - Липсата на механизъм за прибиране на дръжката, премахва риска от счупването й.
 • Мощността трябва да е поне 2kW
 • Големина - Тя се преценява според това за какво ще бъде използван.
 • Вместимост на количеството мазнина - Препоръчителна е честата смяна на мазнината, това води към избор на по-малък или среден размер.

Защо да го закупите от TechnoArena

Онлайн магазина на TechnoArena, има раздел с богат избор от фритюрници. Видовете са с различна големина и механизъм на работа. Можете да избирате между хелти фрайъри, подходящи за хора водещи здравословен начин на живот и съоръжения готвещи по стандартният метод. Цените варират от ниски до по-високи в зависимост от класа на уреда. Гаранцията е 24 месеца. Има 14 дневен срок с право на връщане, ако сте недоволни от покупката. Можете да попаднете на страхотни намаления при редовно посещаване на сайта на TechnoArena. Виж повече