Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Мощност

Гаранционен срок

Вместимост

Сокоизстисквачки

Консумацията на здравословни и свежи напитки през цялата година ни помага да поддържаме балансиран мултивитаминния комплекс в организма. Те лесно се създават чрез използването на специална сокоизтисквачка. Сега ще разгледаме функционалностите на професионалните и домашните видове? Как да направим своя избор от онлайн магазин TechnoArena?

Как да си изберете сокоизтисквачка

Когато разнообразието от видове при дадена стока е голямо, един човек лесно може да се обърка, когато трябва да направи своя избор на професионална или домашна сокоизтисквачка от онлайн магазин TechnoArena.

Ето защо, сега ще дадем малък списък с важните особености на днешните професионални сокоизтисквачки и техните видове в онлайн магазин TechnoArena, така че лесно да се разграничим сред многообразието:

  • Центробежни - чрез центробежна сила смачкват плодовете и изцеждат соковете им. Особеното при нея е, че бързо произвежда течността;
  • Шнекова - използва преса под високо налягане. Те са предпочитани от вегетарианците, суровоядците, семействата с малки деца и т.н;
  • Цитрусови - само за цитрусови плодове. Ако сте фен на подобен тип напитки, то със сигурност тези уреди ще Ви допаднат.

Какви са нейните функционалности

При избора е важно да преценим наличните функционалности във видовете професионални сокоизтисквачки от онлайн магазин TechnoArena, които да съответстват на нуждите ни. Това например е мощността, варираща от 450W до 700W. Добър вариант също е да има подходящи гумени крачета, осигуряващи повишена устойчивост от хлъзгане на уреда. Важно е да съобразите обема на комплектната кана с броя на членовете на семейството. За 2 души се препоръчва 500 мл. За 3 членно семейство се препоръчва обем от 700-750 мл. и т.н.

Добър вариант е новата Ви професионална или домашна машина за изстискване на плодове от онлайн магазин TechnoArena да притежава функционалности, като превключвател за оборотите и скоростта. Така се регулира плътността на готовия сок. Наличието на ревърс функция пък ще увеличи ефективността от изстискването и т.н.

Защо да я закупим от TechnoArena

Защото в продуктовата категория на онлайн магазина са достъпни всички видове професионални и домашни сокоизтисквачки, с описаните по-горе функционалности. Също, ние сме доказан бранд в бранша, много клиенти вече са пазарували от нас и голям процент от тях го правят отново и отново. В същото време, отделните видове електроуреди  при нас са с дълготрайна гаранция и срок за връщане, а при нужда от съдействие, експертите ни са постоянно на линия всеки ден.

Виж повече