×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Мощност

Капацитет на купата

Гаранционен срок

Чопъри

Чопър Cecotec Titan glass 1000 Спестяваш 940 лв.
76,60 лв. 86,00 лв.
Чопър Tesla FC510BWS Спестяваш 720 лв.
64,80 лв. 72,00 лв.
Чопър Tesla FC302W Спестяваш 530 лв.
47,70 лв. 53,00 лв.
Чопър Gorenje S450E Спестяваш 430 лв.
81,69 лв. 85,99 лв.

Всеки кухненски уред е в помощ на домакините и би спестил доста от времето и усилията им. Каквото и да решите да приготвите, кухненският чопър ще бъде ваш помощник, затова ви съветваме да се сдобиете с един още сега. Той ще ви помогне да разширите разнообразието от рецепти, които използвате и дори ще подобри качеството на храната. Добрите електроуреди са гаранция за вкусно приготвени ястия, сосове и други. Онлайн магазинът на Technoarena предлага широк диапазон от висококачествени продукти, сред които да избирате. 

За какво се използва кухненският чопър

Основната му функция е нарязването или накълцването на плодове, зеленчуци, както и месо. След неговата употреба ще имате почти еднакво нарязани парченца от даден продукт. Много домакини го използват предимно за рязането на лук, което не е сред най-приятната част от приготвянето на различните ястия. Можем да го използваме още и за смилане на брашно от ядки, но не винаги се получава абсолютно фина и гладка текстура. Важно е да съобразите неговата вместимост, за да не изпадате в неприятни ситуации по време на готвене.

С какво се отличават от блендерите

Блендерите се използват предимно за приготвянето на течни храни, като смутита, крем супи, различни сосове и други. В повечето случаи те се консумират директно след приготвянето им. Кухненският чопър оставя продуктите на по-едри парчета и спокойно можете да нарежете и редица твърди храни. Именно това е основната разлика между двата домакински електроуреда. Кухненският чопър също може да служи за направата на пюрета и разядки, но винаги имайте едно на ум, че консистенцията им не е толкова гладка, колкото при използването на блендер.

Какъв чопър да си купите

Добре преценете за какво точно ще използвате вашия нов кухненски уред и след това преминете към покупка. Професионалните модели предлагат по-голяма бързина и по-големи обороти и мощност. Основното им тяло би могло да бъде изработено главно от два типа материали:

  • Стъкло;
  • Пластмаса.

Широкият диапазон от продукти ще ви помогне да откриете точно това, от което имате нужда. В случай, че не сте сигурни в избора си, обърнете се към консултантите на Technoarena, които ще изкажат своето компетентно мнение и максимално ще ви помогнат да направите правилната покупка.

Как ТехноАрена помага на потребителите

Ние ви предлагаме висококачествени продукти и обслужване. Пазаруването от онлайн магазини е бързо и удобно. За да сте още по-спокойни при избора си, ТехноАрена предлага 14-дневен срок на връщане и гаранция с възможност за удължаване. Няма как да не споменем и цените, които са изключително атрактивни. Възползвайте се от нашите предложения и поръчайте още сега.

 

Виж повече