Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Мощност

Капацитет на купата

Гаранционен срок

Чопъри

Всеки кухненски уред е в помощ на домакините и би спестил доста от времето и усилията им. Каквото и да решите да приготвите, кухненският чопър ще бъде ваш помощник, затова ви съветваме да се сдобиете с един още сега. Той ще ви помогне да разширите разнообразието от рецепти, които използвате и дори ще подобри качеството на храната. Добрите електроуреди са гаранция за вкусно приготвени ястия, сосове и други. Онлайн магазинът на Technoarena предлага широк диапазон от висококачествени продукти, сред които да избирате. 

За какво се използва кухненският чопър

Основната му функция е нарязването или накълцването на плодове, зеленчуци, както и месо. След неговата употреба ще имате почти еднакво нарязани парченца от даден продукт. Много домакини го използват предимно за рязането на лук, което не е сред най-приятната част от приготвянето на различните ястия. Можем да го използваме още и за смилане на брашно от ядки, но не винаги се получава абсолютно фина и гладка текстура. Важно е да съобразите неговата вместимост, за да не изпадате в неприятни ситуации по време на готвене.

С какво се отличават от блендерите

Блендерите се използват предимно за приготвянето на течни храни, като смутита, крем супи, различни сосове и други. В повечето случаи те се консумират директно след приготвянето им. Кухненският чопър оставя продуктите на по-едри парчета и спокойно можете да нарежете и редица твърди храни. Именно това е основната разлика между двата домакински електроуреда. Кухненският чопър също може да служи за направата на пюрета и разядки, но винаги имайте едно на ум, че консистенцията им не е толкова гладка, колкото при използването на блендер.

Какъв чопър да си купите

Добре преценете за какво точно ще използвате вашия нов кухненски уред и след това преминете към покупка. Професионалните модели предлагат по-голяма бързина и по-големи обороти и мощност. Основното им тяло би могло да бъде изработено главно от два типа материали:

  • Стъкло;
  • Пластмаса.

Широкият диапазон от продукти ще ви помогне да откриете точно това, от което имате нужда. В случай, че не сте сигурни в избора си, обърнете се към консултантите на Technoarena, които ще изкажат своето компетентно мнение и максимално ще ви помогнат да направите правилната покупка.

Как ТехноАрена помага на потребителите

Ние ви предлагаме висококачествени продукти и обслужване. Пазаруването от онлайн магазини е бързо и удобно. За да сте още по-спокойни при избора си, ТехноАрена предлага 14-дневен срок на връщане и гаранция с възможност за удължаване. Няма как да не споменем и цените, които са изключително атрактивни. Възползвайте се от нашите предложения и поръчайте още сега.

 

Виж повече