Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Мощност

Гаранционен срок

Вместимост

Цитруспреса

Цитруспреса Cecotec PowerAdjust 600 White очаквана доставка
Разпродаден
Разпродаден
Цитруспреса Cecotec Adjust 160 White очаквана доставка
Разпродаден
Цитруспреса Cecotec Adjust 160 Black очаквана доставка
Разпродаден
Няма достатъчно продукти в наличност
Няма достатъчно продукти в наличност
Няма достатъчно продукти в наличност
Няма достатъчно продукти в наличност

Свежите цитрусови плодове, изстискани на сок, са изключително вкусни и здравословни, снабдявайки тялото ни с полезни витамини. С какво обаче цитруспресите се отличават от сокоизстисквачките и кои са предлаганите в онлайн магазина на TechnoArena видове? С какво свежите сокове от цитруси са полезни за здравето ни и защо да купим именно от ТехноАрена? Нека видим!

Каква е разликата между цитроспресите и сокоизтисквачките

Вероятно на пръв поглед няма да откриете кой знае каква разлика в начина на функциониране между двата уреда и съмненията Ви, че те са едно и също ще бъдат основателни. Всъщност, има малка разлика и тя се крие в по-ефективното изстискване на сока от страна на цитруспресите. Това се постига, благодарение на възможността за контрол на натиска. Процесът започва с разрязване на плода на две половинки и поставянето му върху въртящия се оребрен конус, който в зависимост от модела на цитруспресата може и да липсва.

Какви видове има

Както при сокоизстисквачките, така и при цитруспресите разнообразието от модели е голямо, но основно те са групирани в следните разновидности:

  • Ръчна - натискът и процесът по изстискването на сока се осъществяват изцяло ръчно, което пък е удобен вариант в случай на липса на електричество;
  • Електрическа - основата се върти на бавни обороти чрез електродвигател;
  • Комбинирана - представлява комбинация от горните два варианта.

Защо трябва да пием повече свежи сокове

Както споменахме и в уводната част на статията, изстисканият от различни плодове чрез цитруспреса сок осигурява на организма много витамини от групите А, С, В1, В2, В6 и т.н. В допълнение, плодовата цитрусова напитка ще обогати тялото Ви с магнезий, калций, цинк и други микроелементи. Всеки един от тях участва в различни процеси на организма, а също силно се препоръчват при заболявания като хипертония, атеросклероза, пневмония и т.н. Важно е, обаче да споменем, че не бива да прекалявате с консумацията, особено ако сте с гастрит, язва или диабетик.

Защо TechnoArena е правилният избор

Защото ние партнираме с доверени доставчици и партньорски фирми, които гарантирано ни снабдяват с качествени цитруспреси на отлични цени. Също така, избирайки нас, с всяка покупка Вие получавате пълна гаранция и спокойствие при експлоатацията на кухненския си прибор. Ако имате нужда от консултация, то операторите ни са на Ваше разположение за избор и трудности в пазаруването онлайн. Цитруспресите от ТехноАрена пристигат до Вас в пълен комплект и ръководство за употреба, така че бързо и лесно да се наслаждавате на вкусна здравословна и свежа напитка.

Виж повече