×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Гаранционен срок

Цитреспреси • ръчни • автоматични | Цени — TechnoArena

Цитруспреси

Свежите цитрусови плодове, изстискани на сок, са изключително вкусни и здравословни, снабдявайки тялото ни с полезни витамини. С какво обаче цитруспресите се отличават от сокоизстисквачките и кои са предлаганите в онлайн магазина на TechnoArena видове? С какво свежите сокове от цитруси са полезни за здравето ни и защо да купим именно от ТехноАрена? Нека видим!

Каква е разликата между цитроспресите и сокоизтисквачките

Вероятно на пръв поглед няма да откриете кой знае каква разлика в начина на функциониране между двата уреда и съмненията Ви, че те са едно и също ще бъдат основателни. Всъщност, има малка разлика и тя се крие в по-ефективното изстискване на сока от страна на цитруспресите. Това се постига, благодарение на възможността за контрол на натиска. Процесът започва с разрязване на плода на две половинки и поставянето му върху въртящия се оребрен конус, който в зависимост от модела на цитруспресата може и да липсва.

Какви видове има

Както при сокоизстисквачките, така и при цитруспресите разнообразието от модели е голямо, но основно те са групирани в следните разновидности:

  • Ръчна - натискът и процесът по изстискването на сока се осъществяват изцяло ръчно, което пък е удобен вариант в случай на липса на електричество;
  • Електрическа - основата се върти на бавни обороти чрез електродвигател;
  • Комбинирана - представлява комбинация от горните два варианта.

Защо трябва да пием повече свежи сокове

Както споменахме и в уводната част на статията, изстисканият от различни плодове чрез цитруспреса сок осигурява на организма много витамини от групите А, С, В1, В2, В6 и т.н. В допълнение, плодовата цитрусова напитка ще обогати тялото Ви с магнезий, калций, цинк и други микроелементи. Всеки един от тях участва в различни процеси на организма, а също силно се препоръчват при заболявания като хипертония, атеросклероза, пневмония и т.н. Важно е, обаче да споменем, че не бива да прекалявате с консумацията, особено ако сте с гастрит, язва или диабетик.

Защо TechnoArena е правилният избор

Защото ние партнираме с доверени доставчици и партньорски фирми, които гарантирано ни снабдяват с качествени цитруспреси на отлични цени. Също така, избирайки нас, с всяка покупка Вие получавате пълна гаранция и спокойствие при експлоатацията на кухненския си прибор. Ако имате нужда от консултация, то операторите ни са на Ваше разположение за избор и трудности в пазаруването онлайн. Цитруспресите от ТехноАрена пристигат до Вас в пълен комплект и ръководство за употреба, така че бързо и лесно да се наслаждавате на вкусна здравословна и свежа напитка.

Виж повече