Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Мощност

Гаранционен срок

Обем на каната

Блендери

Домакинските уреди са неизменни помощници в кухнята. Често купуваме неща, които след това не използваме, но този тип уреди са изключително нужни и биха ви улеснили при приготвянето на храна. Блендерите са сред електроуредите, за които на пръв поглед си казвате, че не са изключително нужни. Сигурни сме обаче, че още след първата употреба на този уред, той вече ще бъде от тези, които дори няма да приберете обратно в кухненския шкаф. Онлайн магазинът на ТехноАрена ви предлага разнообразие от модели, за да закупите точно този, който пасва на вашите нужди.

За какво служат блендерите

Те са изключително подходящи за хора, приготвящи течни храни. Състоят се от три основни части - тяло, кана и капак. Употребата им е много лесна. Всичко, което трябва да направите, е да сложите съставките в каната и да натиснете копчето. Сред най-често приготвяните храни, за които блендера ви е необходим, са:

  • Смутита;
  • Крем супи;
  • Ядкови млека;
  • Сосове и майонези;
  • Други.

Всичко това, както и много други неща, можете да приготвите бързо и лесно, а почистването при голяма част от моделите не изисква повече от минута. 

Как да изберем

Пазарът предлага разнообразие от модели, сред които да избирате. На първо място добре преценете своите нужди и това за какво основно ще използвате блендера. Ще откриете модели, понасящи по-интензивно натоварване, нутри модели и други, които са подходящи за не толкова интензивна работа. По отношение на материала на изработка, каната най-често е направена от пластмаса или стъкло. Продуктите, които поставяте в нея, трябва да бъдат в умерено количество, за да не изпаднете в неприятната ситуация с дълго бърсане на кухнята след това. Ако не можете сами да изберете подходящ за вас продукт, обърнете се към консултантите на Technoarena, които с радост ще изкажат своето компетентно мнение и ще ви помогнат.

На какво трябва да обърнете внимание

Както всеки друг електроуред, блендерът има характеристики, на които трябва да обърнете внимание. След като сте преценили колко интензивно ще използвате уреда, обърнете внимание на мощността. Нейният избор зависи от това дали ще приготвяте само смутита или ще използвате и други, по-твърди съставки. Колкото по-голяма е мощността, толкова повече се оскъпява и вашата покупка. Попитайте за допълнителни екстри като различни режими на работа и смяна на скорости при смилане. 

Защо ТехноАрена е правилният избор

При нас ще откриете само висококачествени продукти на изключително достъпни цени. Всеки От тях има гаранция, която може да бъде удължена, както и 14 дневен срок, в който да върнете продукта. Поръчката е лесна, а доставката изключително бърза. Благодарение на широкия диапазон от продукти, вашият избор ще бъде по-лесен. Възползвайте се от нашите предложения още сега и със сигурност ще закупите и следващият си електроуред от нас.

 

Виж повече