Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Мощност

Гаранционен срок

Пасатори

-30% Промо
41,30 лв. 59,00 лв.
-13% Промо
56,00 лв. 64,00 лв.
-20% Промо
79,99 лв. 99,90 лв.
-7% Промо
92,00 лв. 99,00 лв.
-17% Промо
29,00 лв. 35,00 лв.
41,30 лв. 59,00 лв. -30%
56,00 лв. 64,00 лв.
79,99 лв. 99,90 лв.
92,00 лв. 99,00 лв.
Няма достатъчно продукти в наличност

Пасаторите са незаменим инструмент в съвременната кухня за създаване на здравословни плодови коктейли, смутита, смилане на хранителни продукти, а дори и на лед. Как обаче да направим своя правилен избор и кои са най-предпочитаните им функционалности? По какъв начин онлайн магазинът TechnoArena ще ни помогне в това начинание? Ще разберем техните предимства и видове, така че да започваме.

Какъв пасатор да си закупите

В онлайн магазин TechnoArena основно се делят на два вида, а именно на потопяеми и стационарни. Първите основно са съставени от пластмасова или метална дръжка, във вътрешността на която се намира мощния електродвигател, който задвижва режещия нож в края. Върху дръжката на този вид пасатори са изведени и бутоните за различните функционалности. Сред предимствата му са неговата мобилност, компактност, бързо приготвяне на различни ястия, сменяеми приставки и т.н.

Стационарните от своя страна са съставени от неподвижна основа, във вътрешността на която се намира електродвигателя. Върху нея е поставена комплектната купа в дъното на която е ножа, служещ за основа на мотора. Сред неговите предимства и функционалности е независимата му работа, без Ваше участие, по удобен е за приготвяне на супи и напитки за няколко човека, по-мощни са и т.н. Този вид пасатори са по-евтини от потопяемите и са предназначени за приготвянето на по-големи количества напитки.

Какви са техните функционалности

И двата вида пасатори от онлайн магазин TechnoArena имат свои собствени функционалности и предимства, като:

  • Скорости и режими - колкото повече са те, толкова по-прецизно регулирате оборотите на въртене при приготвянето на различни напитки;
  • Комплектни приставки - основно присъстват такива за рязане, миксиране, разбиване;
  • Заменяем или стандартен нож при стационарните пасатори - това е в зависимост от модела, на което трябва да обърнете внимание при избора;
  • Обем на купата - при избора, задължително обърнете внимание на обема на купата и го преценете спрямо нуждите Ви.

Защо да изберете TechnoArena

Защото в онлайн магазина сме подготвили доста разнообразна категория от потопяеми и стационарни видове на значително евтини цени. Тук Ви очакват както по-евтини и с базова функционалност модели, така и по-скъпи, но с разширени възможности. Всеки от тях има своите предимства и недостатъци, но спрямо кулинарните Ви изисквания и нужди направете и избора. В случай, че изпитвате затруднения, непременно се свържете с представител на онлайн магазин TechnoArena, който ще Ви съдейства.

Виж повече