×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Мощност

Гаранционен срок

Гофретници

Гофретник Cecotec Gofrestone Sphere Спестяваш 1090 лв.
Гофретник Cecotec Fun Gofrestone Double Спестяваш 1150 лв.
Гофретник Tesla - WM200BX Спестяваш 590 лв.
53,10 лв. 59,00 лв.

Ароматът на домашно приготвени гофрети, носещ се във въздуха е нещо несравнимо. В зависимост от вкуса и изискванията ви, трябва да се проследят доста неща при закупуването на такъв уред. Няма човек, който да може да бъде тъжен докато яде гофрети!

Какъв гофретник да си закупите

Той е просто метално съоръжение, оформящо и изпичащо сместа под формата на гофрети. Решетката е определяща за крайния вид на тази любима храна.

 • Класически или модерен дизайн;

Формата на уреда определя стила, който искате да постигнете. При наличието на деца вкъщи, може да изберете различни форми, за да бъде храната по-интересна и забавна за малчуганите.

 • Материал на плочата;

Професионалните уреди се изработват от чугун и изискват голямо количество мазнина, за да не залепва тестото. Тези необходими за домашна употреба, обикновено са алуминиеви с тефлоново покритие. Те са по-лесни за поддръжка.

 • Съд, събиращ излишното тесто от двете страни на машината;

Това предпазва от излишно зацапване на кухненският ви плот и разхищение на сместа.

 • Автоматичен превключвател на светлината;

Той помага да разберете кога уредът е достатъчно загрял, за да се получат идеалните гофрети. Това гарантира равномерно изпичане от всички страни. 

 • Специални функции;

Уредите с много функции позволяват смени на различни плочи, за постигане на желания стил гофрети. 

Как можем да си правим гофрети

Най-удобният начин да си направим тези изкушения е, чрез специалните електрически уреди. 

 • Гофретникът се загрява предварително за десетина минути. С помощта на силиконова четка двете страни се намазват с мазнина. Ако уредът е с тефлоново покритие намазването не е необходимо;
 • Тестото се разстила във формите, изравнява се с шпатула;
 • Изпичането отнема 3-4 минути;
 • След изстудяване, гофретите са готови за гарниране с желаната плънка и изяждане с удоволствие.
 • Гофретникът се почиства с влажна кърпа или хартия. Не се мие с вода.
 • Не само изборът на подходяща машина е важен. Необходимо е да разберете и правилната рецепта. Онлайн може да откриете богато разнообразие. Опитайте всички и преценете, кои отговарят на вашия вкус.

Защо да пазарувате от TechnoArena

Онлайн магазинът на TechnoArena, предлага машини за приготвяне на гофрети. Можете да изберете различни форми и големини. Моделите на First Austria са от водещите на пазара. Една машина за печене на тези несравними изкушения, е страхотно допълнение във вашата кухня. Имате избор и от ценови диапазон. TechnoArena предлагат 24 месечен гаранционен срок. Опция за връщане на стоки, от които сте неудовлетворени в 14 дневен срок. Проверете нашите предложения!

Виж повече