Всички категории
Всички категории

  Филтри

  Марка

  Марка

  Цена

  Цена

  Мощност

  Мощност

  Гаранционен срок

  Гаранционен срок

  Гофретници

  Активни филтри

  Ароматът на домашно приготвени гофрети, носещ се във въздуха е нещо несравнимо. В зависимост от вкуса и изискванията ви, трябва да се проследят доста неща при закупуването на такъв уред. Няма човек, който да може да бъде тъжен докато яде гофрети!

  Какъв гофретник да си закупите

  Той е просто метално съоръжение, оформящо и изпичащо сместа под формата на гофрети. Решетката е определяща за крайния вид на тази любима храна.

  • Класически или модерен дизайн;

  Формата на уреда определя стила, който искате да постигнете. При наличието на деца вкъщи, може да изберете различни форми, за да бъде храната по-интересна и забавна за малчуганите.

  • Материал на плочата;

  Професионалните уреди се изработват от чугун и изискват голямо количество мазнина, за да не залепва тестото. Тези необходими за домашна употреба, обикновено са алуминиеви с тефлоново покритие. Те са по-лесни за поддръжка.

  • Съд, събиращ излишното тесто от двете страни на машината;

  Това предпазва от излишно зацапване на кухненският ви плот и разхищение на сместа.

  • Автоматичен превключвател на светлината;

  Той помага да разберете кога уредът е достатъчно загрял, за да се получат идеалните гофрети. Това гарантира равномерно изпичане от всички страни. 

  • Специални функции;

  Уредите с много функции позволяват смени на различни плочи, за постигане на желания стил гофрети. 

  Как можем да си правим гофрети

  Най-удобният начин да си направим тези изкушения е, чрез специалните електрически уреди. 

  • Гофретникът се загрява предварително за десетина минути. С помощта на силиконова четка двете страни се намазват с мазнина. Ако уредът е с тефлоново покритие намазването не е необходимо;
  • Тестото се разстила във формите, изравнява се с шпатула;
  • Изпичането отнема 3-4 минути;
  • След изстудяване, гофретите са готови за гарниране с желаната плънка и изяждане с удоволствие.
  • Гофретникът се почиства с влажна кърпа или хартия. Не се мие с вода.
  • Не само изборът на подходяща машина е важен. Необходимо е да разберете и правилната рецепта. Онлайн може да откриете богато разнообразие. Опитайте всички и преценете, кои отговарят на вашия вкус.

  Защо да пазарувате от TechnoArena

  Онлайн магазинът на TechnoArena, предлага машини за приготвяне на гофрети. Можете да изберете различни форми и големини. Моделите на First Austria са от водещите на пазара. Една машина за печене на тези несравними изкушения, е страхотно допълнение във вашата кухня. Имате избор и от ценови диапазон. TechnoArena предлагат 24 месечен гаранционен срок. Опция за връщане на стоки, от които сте неудовлетворени в 14 дневен срок. Проверете нашите предложения!

  Виж повече