×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Гаранционен срок

Гофретници | Цени от [min.price] — TechnoArena

Гофретници

Ароматът на домашно приготвени гофрети, носещ се във въздуха е нещо несравнимо. В зависимост от вкуса и изискванията ви, трябва да се проследят доста неща при закупуването на такъв уред. Няма човек, който да може да бъде тъжен докато яде гофрети!

Какъв гофретник да си закупите

Той е просто метално съоръжение, оформящо и изпичащо сместа под формата на гофрети. Решетката е определяща за крайния вид на тази любима храна.

  • Класически или модерен дизайн;

Формата на уреда определя стила, който искате да постигнете. При наличието на деца вкъщи, може да изберете различни форми, за да бъде храната по-интересна и забавна за малчуганите.

  • Материал на плочата;

Професионалните уреди се изработват от чугун и изискват голямо количество мазнина, за да не залепва тестото. Тези необходими за домашна употреба, обикновено са алуминиеви с тефлоново покритие. Те са по-лесни за поддръжка.

  • Съд, събиращ излишното тесто от двете страни на машината;

Това предпазва от излишно зацапване на кухненският ви плот и разхищение на сместа.

  • Автоматичен превключвател на светлината;

Той помага да разберете кога уредът е достатъчно загрял, за да се получат идеалните гофрети. Това гарантира равномерно изпичане от всички страни. 

  • Специални функции;

Уредите с много функции позволяват смени на различни плочи, за постигане на желания стил гофрети. 

Как можем да си правим гофрети

Най-удобният начин да си направим тези изкушения е, чрез специалните електрически уреди. 

  • Гофретникът се загрява предварително за десетина минути. С помощта на силиконова четка двете страни се намазват с мазнина. Ако уредът е с тефлоново покритие намазването не е необходимо;
  • Тестото се разстила във формите, изравнява се с шпат