×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Гаранционен срок

Мултикукъри

Сред приборите за приготвяне на вкусни ястия вече има много видове и те са толкова автоматизирани и мултифункционални, че едновременно извършваме различните кулинарни задачи по рецепти. Това се дължи на мултикукърите. Какво всъщност е предназначението им и техните особености? Защо да изберем да пазаруваме именно от онлайн магазин за техника TechnoArena?

Какво представляват мултикукърите

Multicooker прилича на тенджера с капак или фритюрник, който има определен обем и вградени в него нагреватели за термична обработка и приготвяне на вкусни и здравословни ястия. Той може да готви под налягане, предлага различни програми, в зависимост от кулинарните желания на домакинята и изискванията към наличните рецепти. 

Съвременните видове мултикукъри от онлайн магазин за техника TechnoArena дори са стигнали още по-далеч и притежават собствени процесори, прецизно контролиращи работното си налягане и температурните показатели. По този начин може със значителна точност, според указанието в рецептите, термично да се обработи храната за да е най-вкусна и здравословна. Най-хубавото обаче на всичко това, е че готвейки с multicooker не е необходимо да бдите над ястията за да не загорят - няма такава опасност.

Какво можем да готвим с тях

Като цяло, в мултикукърите от онлайн магазин за техника TechnoArena могат да се готвят всякакви видове продукти. Тук приготвяте супи, задушени плодове и зеленчуци, пържени продукти и т.н. На практика, multicooker извършва термична обработка на поставените в него хранителни продукти. Например, под високо налягане в multicooker се готвят ястия от зеленчуци, месо, риба и т.н. Ниското налягане пък се препоръчва при изготвянето на сладкиши, зеленчукови запеканки, пудинги, в зависимост от рецептите.

Имате възможност също да:

  • Приготвяте различни вкусотии на пара;
  • Поддържате храната топла;
  • Извършвате отложено готвене;
  • Да се възползвате от ръчен режим на работа.

Защо да го закупим от TechnoArena

Защото онлайн магазинът за техника TechnoArena през годините на съществуването си успя да докаже, че предлага качествени и дълготрайни видове мултикукъри за готвене на вкусни ястия и то на изключително по-ниски цени. В категорията на онлайн магазина ще откриете различни видове multicooker техника със специални рецепти в комплектите си за максимално лесно готвене. В сайта можете да пазарувате от всяко мобилно устройство и по всяко време на денонощието, защото ние работим нон-стоп.

Виж повече