Всички категории
Всички категории

  Филтри

  Марка

  Марка

  Цена

  Цена

  Автоматично изключване

  Автоматично изключване

  Гаранционен срок

  Гаранционен срок

  Мултикукъри

  Активни филтри

  378,00 лв. 399,00 лв.

  Сред приборите за приготвяне на вкусни ястия вече има много видове и те са толкова автоматизирани и мултифункционални, че едновременно извършваме различните кулинарни задачи по рецепти. Това се дължи на мултикукърите. Какво всъщност е предназначението им и техните особености? Защо да изберем да пазаруваме именно от онлайн магазин за техника TechnoArena?

  Какво представляват мултикукърите

  Multicooker прилича на тенджера с капак или фритюрник, който има определен обем и вградени в него нагреватели за термична обработка и приготвяне на вкусни и здравословни ястия. Той може да готви под налягане, предлага различни програми, в зависимост от кулинарните желания на домакинята и изискванията към наличните рецепти. 

  Съвременните видове мултикукъри от онлайн магазин за техника TechnoArena дори са стигнали още по-далеч и притежават собствени процесори, прецизно контролиращи работното си налягане и температурните показатели. По този начин може със значителна точност, според указанието в рецептите, термично да се обработи храната за да е най-вкусна и здравословна. Най-хубавото обаче на всичко това, е че готвейки с multicooker не е необходимо да бдите над ястията за да не загорят - няма такава опасност.

  Какво можем да готвим с тях

  Като цяло, в мултикукърите от онлайн магазин за техника TechnoArena могат да се готвят всякакви видове продукти. Тук приготвяте супи, задушени плодове и зеленчуци, пържени продукти и т.н. На практика, multicooker извършва термична обработка на поставените в него хранителни продукти. Например, под високо налягане в multicooker се готвят ястия от зеленчуци, месо, риба и т.н. Ниското налягане пък се препоръчва при изготвянето на сладкиши, зеленчукови запеканки, пудинги, в зависимост от рецептите.

  Имате възможност също да:

  • Приготвяте различни вкусотии на пара;
  • Поддържате храната топла;
  • Извършвате отложено готвене;
  • Да се възползвате от ръчен режим на работа.

  Защо да го закупим от TechnoArena

  Защото онлайн магазинът за техника TechnoArena през годините на съществуването си успя да докаже, че предлага качествени и дълготрайни видове мултикукъри за готвене на вкусни ястия и то на изключително по-ниски цени. В категорията на онлайн магазина ще откриете различни видове multicooker техника със специални рецепти в комплектите си за максимално лесно готвене. В сайта можете да пазарувате от всяко мобилно устройство и по всяко време на денонощието, защото ние работим нон-стоп.

  Виж повече