×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Яйцеварки • Цени — TechnoArena

Яйцеварки

Всяка домакиня, както и всеки запален по готвенето, знае колко полезни са различните домакински уреди. Те са безценни помощници, които спестяват време и допринасят за още по-доброто приготвяне на храната. Уредите, работещи на пара, са все по-търсени и предпочитани, а именно такъв е и яйцеварката. Тя ще ви бъде изключително полезна, особено ако често приготвяте яйца и спазвате определен хранителен режим, изискващ конкретна степен на сваряване. 

Какви видове яйцеварки има

Яйцеварките са изключително лесни за употреба. Имат “гнезда”, в които да наредите определен брой яйца и обособено място, в което трябва да налеете водата. Останалото е просто натискане на бутона и перфектен резултат накрая. Най-общо можем да разделим яйцеварките на:

  • Домашни;
  • Професионални.

И двата вида ще ви свършат перфектна работа, като професионалните предлагат по-добри характеристики, както и някои допълнителни функции. Можете да получите от твърдо сварени яйце до много рохки в зависимост от вашето предпочитание. Това, което е необходимо, е да знаете колко точно количество вода да добавите в уреда.

Кои са най-добрите

Всеки сам за себе си успява да открие най-добрата яйцеварка. Важно е да се запознаете добре с нейните характеристики, за да сте напълно наясно какво да очаквате. Редица марки предлагат на своите клиенти яйцеварки, които основно се различават по броя на яйцата, които едновременно можете да приготвите в тях. Ако смятате, че не можете сами да откриете най-точния за вас модел, обърнете се към консултантите на ТехноАрена, които ще изкажат компетентно мнение и ще ви помогнат при избора.

Къде се продават

Можете да ги откриете както във физически, така и в онлайн магазини за електрически домакински уреди. Знаем, че онлайн пазаруването е лесно, бързо и удобно, затова и Technoarena ви предоставя висококачествени домакински електроуреди, сред които да избирате. Възползвайте се от правото си да върнете продукта в 14-дневен срок, в случай, че не сте доволни от него или не сте получили това, което сте очаквали.

Защо да се доверите на ТехноАрена

Голямо разнообразие на продукти и цени, достъпни за всеки - това е едно от най-големите предимства на нашия онлайн магазин. Всеки продукт има гаранция, което е още едно доказателство, че ТехноАрена е правилното място за пазаруване. Поръчката е лесна, а доставката бърза и няма нужда да чакате дълго време, за да получите своя нов уред. Прегледайте го още при доставка и използвайте възможността си да го върнете, ако не ви удовлетворява. Хилядите добри отзиви от клиентите показват, че Technoarena е магазинът, на който лесно може да се доверите.

 

Виж повече