×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Категории

Марка

Цена

Гаранционен срок

【Здраве и красота】• уреди на добри цени — TechnoArena

Здраве и красота

  • Марка: Cecotec
  • Марка: Techwood

Красотата е абстрактна характеристика, която отразява хармоничното съчетание на отделните черти, така че да се получи усещане за съвършенство, удоволствие за очите.

Здравето е ниво на функционалност при живите организми. При хората, това е общо състояние на ума, тялото и духа, при което няма болест.

С времето критериите за красота се променят, а с развитието на медицината все повече болести се лекуват и ставаме по-здрави. 

В днешно време да сме здравето и красотата са личен избор за който трябва да полагаме определени грижи. Онлайн магазина Technoarena ни е верен помощник, защото предлага уреди за поддържане на дамската и мъжка красота, както и за профилактика на здравето и то на много добри цени.

Защо е важно винаги да сме във форма 

Не е никак приятно, ако се чувстваме уморени или изпитваме някаква болка, затова е необходимо да се грижим за нашето здраве и добра форма.

Добрата форма, е нещо за което трябва да се грижим. Ето няколко съвета за да се чувствате в добро здраве и кондиция

  • Хранете се здравословно;
  • Ходете пеша; 
  • Спортувайте, много полезни са кардио тренировките при който се натоварва сърдечно-съдовата система. 

В сайта на Technoarena ще намерите апарати за кръвно налягане за да измерите пулса си и ефекта от тренировката и то на бюджетни цени.

Освен здравето все повече хора обръщат значително внимание и на външния си вид. Посещават различни козметични и СПА процедури. Те обаче са на доста скъпи. Голяма част от уредите, с които се извършват тези процедури можете да ги закупите от сайта на магазин Technoarena.

Кога да предпочетем процедурите вкъщи

Подстригването, бръсненето и обезкосмяването на тялото вече могат да се извършват лично от модерни и лесно управляеми уреди, чиято стойност вече е достъпна за всеки човек;

Когато ходите на разкрасителни процедури трябва да се съобразявате с графика на салона и когато са ви най-необходими ( по празници ) е трудно да си запазиш час. Лесно можете да се снабдите с подходящ уред от сайта ни и да го използвате, в удобно за вас време.

Красотата е постижима в домашни условия.

Защо да изберем Technoarena

Technoarena предлага качествени уреди на достъпни цени;

Осигурява сигурна и бърза доставка в цялата страна, за поръчки над 50лв цената на куриерската услуга е за нас; Възможност за удължена гаранция, предоставена от магазин Technoarena.

 

Виж повече