×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Прахосмукачки роботи【Conga】→ Отлични цени — TechnoArena

Прахосмукачки роботи

Мечтали ли сте си някога да има подомиячки за самостоятелно почистване на пода в помещенията и Вие да не сте ангажирани по никакъв начин с това? Е, имаме добра новина за Вас! Представяме Ви гамата от домашни прахосмукачки роботи от различни марки! По-долу ще разгледаме техните предимства, начините за правилен избор и достъпните в онлайн магазина TechnoArena марки.

Как да си изберете прахосмукачка робот

Правилният избор за дома въз основа на нуждите от онлайн магазина TechnoArena Ви гарантира най-добра и изгодна покупка, без надплащане за екстри, които не са Ви нужни. Когато избирате определена марка на подобен уред, препоръчително е да разучите неговите предимства и да обърнете внимание на следните точки:

  • Тип на ориентацията в пространството - за подомиячка, която самостоятелно преценява препятствията в помещението е необходима добра ориентация, която в съвременните модели се извършва в комбинация с механичен бъмпер, жироскоп и камера, сканираща помещението;
  • Животът на батерията - важно е да направите справка с документацията на уреда, за каква квадратура на пространството е предвиден капацитета на батерията. Това е особено важно при почистването на големи помещения;
  • Обемът на контейнера - за помещения например 50 кв.м. напълно достатъчен е контейнер от 0,3 л. При 50 до 80 кв.м. контейнерът за боклука може и да е 0,5 л;
  • Функционалност - препоръчително е подомиячката да има таймер за седмично програмиране на почистването и колкото се може повече сензори.

Какви са техните предимства

Най-голямото предимство на домашната прахосмукачка робот от онлайн магазина TechnoArena е автоматизираното почистване на дома с минимална ангажираност на домакините. Тя може да почиства по предварителна програма и автоматично да застава в зарядното, когато батерията се изтощи до определен минимум. Притежава нужните сензори, за да създаде виртуална карта на помещението и разположението на мебелите, благодарение на която тя може да ги заобикаля.

Ако имате стълби, подомиячката няма да падне по стъпалата, защото ще разбере, че това ще се случи и веднага ще спре и ще се върне назад.

Какви марки ще откриете в раздела

Основно достъпните марки на домашните роботи прахосмукачки в онлайн магазина на TechnoArena са лидерите в областта, а именно Conga, Rowenta, Samsung, Philips и т.н. Всяка от предлаганите в раздела на сайта домашни прахосмукачки роботи е достъпна с продължителна гаранция, пълен комплект от производителя и инструкции за употреба.

Защо да изберем TechnoArena

Защото онлайн магазинът TechnoArena предоставя определени предимства при покупка на подомиячки, като възможност за избор сред най-ниските цени, 14 дни за тестване на домашната прахосмукачка робот и при желание за нейното връщане. При нас също, всяка доставка се праща с тест и преглед преди плащане.

Виж повече