Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Цвят

Прахосмукачки роботи

Прахосмукачка робот Conga 3590 -15% Промо
Прахосмукачка робот Conga 1090 CONNECTED -8% Промо
2 999,00 лв.
2 550,00 лв.
Разпродаден
Разпродаден
Разпродаден
Conga 1690 PRO Прахосмукачка робот очаквана доставка
Разпродаден
Conga 5090 Прахосмукачка робот очаквана доставка
Разпродаден
Прахосмукачка робот Conga 3090 очакавана доставка
Разпродаден
Прахосмукачка робот Conga 1590 Active очаквана доставка
Разпродаден
Прахосмукачка робот Conga 3290 Titanium -12% Промо очаквана доставка
Разпродаден
Няма достатъчно продукти в наличност
Няма достатъчно продукти в наличност
Няма достатъчно продукти в наличност
Няма достатъчно продукти в наличност
Няма достатъчно продукти в наличност
Няма достатъчно продукти в наличност
Няма достатъчно продукти в наличност
Няма достатъчно продукти в наличност

Мечтали ли сте си някога да има подомиячки за самостоятелно почистване на пода в помещенията и Вие да не сте ангажирани по никакъв начин с това? Е, имаме добра новина за Вас! Представяме Ви гамата от домашни прахосмукачки роботи от различни марки! По-долу ще разгледаме техните предимства, начините за правилен избор и достъпните в онлайн магазина TechnoArena марки.

Как да си изберете прахосмукачка робот

Правилният избор за дома въз основа на нуждите от онлайн магазина TechnoArena Ви гарантира най-добра и изгодна покупка, без надплащане за екстри, които не са Ви нужни. Когато избирате определена марка на подобен уред, препоръчително е да разучите неговите предимства и да обърнете внимание на следните точки:

  • Тип на ориентацията в пространството - за подомиячка, която самостоятелно преценява препятствията в помещението е необходима добра ориентация, която в съвременните модели се извършва в комбинация с механичен бъмпер, жироскоп и камера, сканираща помещението;
  • Животът на батерията - важно е да направите справка с документацията на уреда, за каква квадратура на пространството е предвиден капацитета на батерията. Това е особено важно при почистването на големи помещения;
  • Обемът на контейнера - за помещения например 50 кв.м. напълно достатъчен е контейнер от 0,3 л. При 50 до 80 кв.м. контейнерът за боклука може и да е 0,5 л;
  • Функционалност - препоръчително е подомиячката да има таймер за седмично програмиране на почистването и колкото се може повече сензори.

Какви са техните предимства

Най-голямото предимство на домашната прахосмукачка робот от онлайн магазина TechnoArena е автоматизираното почистване на дома с минимална ангажираност на домакините. Тя може да почиства по предварителна програма и автоматично да застава в зарядното, когато батерията се изтощи до определен минимум. Притежава нужните сензори, за да създаде виртуална карта на помещението и разположението на мебелите, благодарение на която тя може да ги заобикаля.

Ако имате стълби, подомиячката няма да падне по стъпалата, защото ще разбере, че това ще се случи и веднага ще спре и ще се върне назад.

Какви марки ще откриете в раздела

Основно достъпните марки на домашните роботи прахосмукачки в онлайн магазина на TechnoArena са лидерите в областта, а именно Conga, Rowenta, Samsung, Philips и т.н. Всяка от предлаганите в раздела на сайта домашни прахосмукачки роботи е достъпна с продължителна гаранция, пълен комплект от производителя и инструкции за употреба.

Защо да изберем TechnoArena

Защото онлайн магазинът TechnoArena предоставя определени предимства при покупка на подомиячки, като възможност за избор сред най-ниските цени, 14 дни за тестване на домашната прахосмукачка робот и при желание за нейното връщане. При нас също, всяка доставка се праща с тест и преглед преди плащане.

Виж повече