Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Цвят

Прахосмукачки роботи

Conga 1099 Connected Прахосмукачка робот БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Прахосмукачка робот Conga 6090 Ultra БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Прахосмукачка Conga 1090 Connected Force БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Прахосмукачка робот Conga 7090 IA БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Прахосмукачка робот Conga 1790 Titanium БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Прахосмукачка робот Conga 899 Slim - Wet БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Прахосмукачка робот Conga 990 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Прахосмукачка робот Conga 4690 Ultra БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Прахосмукачка робот Zilan ZLN3500 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Прахосмукачка робот Conga 3590 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Робот Conga Apolo 6400 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
2 999,00 лв.
Робот Conga Apolo 5200 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
2 550,00 лв.

Мечтали ли сте си някога да има подомиячки за самостоятелно почистване на пода в помещенията и Вие да не сте ангажирани по никакъв начин с това? Е, имаме добра новина за Вас! Представяме Ви гамата от домашни прахосмукачки роботи от различни марки! По-долу ще разгледаме техните предимства, начините за правилен избор и достъпните в онлайн магазина TechnoArena марки.

Как да си изберете прахосмукачка робот

Правилният избор за дома въз основа на нуждите от онлайн магазина TechnoArena Ви гарантира най-добра и изгодна покупка, без надплащане за екстри, които не са Ви нужни. Когато избирате определена марка на подобен уред, препоръчително е да разучите неговите предимства и да обърнете внимание на следните точки:

  • Тип на ориентацията в пространството - за подомиячка, която самостоятелно преценява препятствията в помещението е необходима добра ориентация, която в съвременните модели се извършва в комбинация с механичен бъмпер, жироскоп и камера, сканираща помещението;
  • Животът на батерията - важно е да направите справка с документацията на уреда, за каква квадратура на пространството е предвиден капацитета на батерията. Това е особено важно при почистването на големи помещения;
  • Обемът на контейнера - за помещения например 50 кв.м. напълно достатъчен е контейнер от 0,3 л. При 50 до 80 кв.м. контейнерът за боклука може и да е 0,5 л;
  • Функционалност - препоръчително е подомиячката да има таймер за седмично програмиране на почистването и колкото се може повече сензори.

Какви са техните предимства

Най-голямото предимство на домашната прахосмукачка робот от онлайн магазина TechnoArena е автоматизираното почистване на дома с минимална ангажираност на домакините. Тя може да почиства по предварителна програма и автоматично да застава в зарядното, когато батерията се изтощи до определен минимум. Притежава нужните сензори, за да създаде виртуална карта на помещението и разположението на мебелите, благодарение на която тя може да ги заобикаля.

Ако имате стълби, подомиячката няма да падне по стъпалата, защото ще разбере, че това ще се случи и веднага ще спре и ще се върне назад.

Какви марки ще откриете в раздела

Основно достъпните марки на домашните роботи прахосмукачки в онлайн магазина на TechnoArena са лидерите в областта, а именно Conga, Rowenta, Samsung, Philips и т.н. Всяка от предлаганите в раздела на сайта домашни прахосмукачки роботи е достъпна с продължителна гаранция, пълен комплект от производителя и инструкции за употреба.

Защо да изберем TechnoArena

Защото онлайн магазинът TechnoArena предоставя определени предимства при покупка на подомиячки, като възможност за избор сред най-ниските цени, 14 дни за тестване на домашната прахосмукачка робот и при желание за нейното връщане. При нас също, всяка доставка се праща с тест и преглед преди плащане.

Виж повече