×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Таймер

Гаранционен срок

Пречистватели на Въздух на Достъпни Цени — TechnoArena

Пречистватели на Въздух

Въздухопречиствател Rohnson R-9600 Спестяваш 7300 лв.

Става ли въпрос за въздуха навън, практически сме безсилни да променим високите нива на замърсяване, но не така стоят нещата със затворените пространства, които обитаваме. Благодарение на използването на различни съвременни уреди, като пречистватели и овлажнители за въздух например, можем да се погрижим за въздуха в нашият дом, офис или каквото и да било помещение.

Защо пречистватели за въздух?

Въздухопречиствателите стават все по-търсен продукт от домакинствата. Голяма част от потребителите днес осъзнават колко важно значение има чистият въздух за тях и околните и са склонни да инвестират в своето безценно здраве, купувайки пречистватели за въздух.

Пречистватели за въздух: начин на действие и основни предимства

Ако си представим, че затвореното помещение е една мини атмосфера, използването на пречистватели за въздух предотвратява генерирането на вредни за здравето газове в нея. Те произвеждат отрицателни йони, които привличат към себе си положително заредените частици прах, за да могат те да паднат на земята и да бъдат по-лесно почистени.

Когато в помещенията липсват пречистватели за въздух, няма как да се получи това взаимодействие между положителни и отрицателни йони, вследствие на това вредните частици биват поглъщани при дишане. Употребата на пречистватели за въздух контролира въздушната маса в мини атмосферата и унищожава болестотворни организми като бактерии, плесени и други.

Пречиствателите за въздух се отличават и с няколко основни предимства:

  • безшумни са по време на работа;

  • консумират малко електрическа енергия;

  • автоматично регулират, пречистват и овлажняват въздуха в помещението

  • имат функция за автоматично изключване.

Как се почистват пречиствателите?

Както повечето уреди, използвани в домакинството, пречиствателите за въздух също изискват минимална поддръжка. На пазара ще открите основно два вида пречистватели за въздух - със сменящ се филтър и с несменяем филтър. устройствта са проекитрани така, че да бъдат лесно отваряни, за да се смени и/или почисти филтърът им.

Защо TechnoArena е правилният избор?

При нас ще намерите голямо разнообразие от модели на атрактивни цени. Всеки продукт пристига с възможност за преглед и гаранция от 24 месеца, както и с възможност за удължаване на нейния срок. Не се колебайте - разгледайте и поръчайте още сега!

Виж повече