Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Гаранционен срок

Овлажнители за въздух

Разпродаден
Няма достатъчно продукти в наличност

Имате малки деца, които често са със запушен нос, кашлят или получават странна алергия? Вие самите не се чувствате добре, когато постоите по-дълго време в затворено помещение? Това се дължи на въздуха в самото помещение. Ако се отоплявате на радиатори, парно или климатици, то именно те са причината за сухият въздух. Най-добрият вариант е постоянно да имат приток на нов, свеж въздух, но това не винаги е възможно, затова този, който се намира в помещението, трябва да бъде достатъчно овлажнен, за да се чувствате вие и вашите деца добре, без неприятните кашлица и запушен нос. Това е възможно, като изберете своят нов овлажнител за въздух онлайн, от technoarena.bg.

Какво представляват овлажнителите

Много често, в помещенията, които неизбежно трябва да отопляваме през зимата, дори и да се чувстваме комфортно, заради постигнатата температура, има и нещо, което ни носи некомфорт. Това е именно ниската влажност на въздушната маса там. Всеки от нас се нуждае от различно ниво на овлажняване на въздуха в затвореното помещение, а то най-лесно се постига с различните видове овлажнители, които се предлагат на пазара. Те помагат за повишаване на влажността, елиминирането на сухия въздух и премахват редица неприятни симптоми, като дразнене в носа и лигавицата, грип, хрема, синузит, бронхиолит и други. Доста често, хората дори не могат да осъзнаят колко голяма нужда имат от този уред. Най-важна и главна роля на овлажнителите е да постигнат оптимална влажност, която поддържа доброто ни здравословно състояние и ни създава комфорт в затвореното пространство.

За какви помещения са подходящи

Овлажнителите могат да увеличат влагата както в определена стая, така и в цяла сграда. Обикновено моделите за домашна употреба се използват само в определена стая, докато в големи сгради, банки, болници и други се използват много по-големи овлажнители, образуващи цяла система, наречена HVAC. Разбира се, системата е подходяща и за частни домове, разполагащи с голяма площ. През зимните месеци, когато въздуха навън е много студен, то този в помещението, което топлим може да достигне до влажност около 20%, което е абсолютно недопустимо. Освен, че силно повлиява на здравословното ни състояние, това води и до унищожаване на различни мебели от дърво, списания, книги и други произведения на изкуството.

Как technoarena.bg помага в избора ни

При нас ще откриете голямо разнообразие на видове, сред които:

  • Професионални;
  • Домашни;
  • Преносими.

Работата им е абсолютно безшумна, а използването им - задължително. Разгледайте широката гама продукти и изберете този, с най-подходящите за вас цена и характеристики. Свържете се с нас ако нещо при избора ви затруднява и ние с радост ще изкажем нашето компетентно мнение.

Виж повече