Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Гаранционен срок

Овлажнители за въздух

Имате малки деца, които често са със запушен нос, кашлят или получават странна алергия? Вие самите не се чувствате добре, когато постоите по-дълго време в затворено помещение? Това се дължи на въздуха в самото помещение. Ако се отоплявате на радиатори, парно или климатици, то именно те са причината за сухият въздух. Най-добрият вариант е постоянно да имат приток на нов, свеж въздух, но това не винаги е възможно, затова този, който се намира в помещението, трябва да бъде достатъчно овлажнен, за да се чувствате вие и вашите деца добре, без неприятните кашлица и запушен нос. Това е възможно, като изберете своят нов овлажнител за въздух онлайн, от technoarena.bg.

Какво представляват овлажнителите

Много често, в помещенията, които неизбежно трябва да отопляваме през зимата, дори и да се чувстваме комфортно, заради постигнатата температура, има и нещо, което ни носи некомфорт. Това е именно ниската влажност на въздушната маса там. Всеки от нас се нуждае от различно ниво на овлажняване на въздуха в затвореното помещение, а то най-лесно се постига с различните видове овлажнители, които се предлагат на пазара. Те помагат за повишаване на влажността, елиминирането на сухия въздух и премахват редица неприятни симптоми, като дразнене в носа и лигавицата, грип, хрема, синузит, бронхиолит и други. Доста често, хората дори не могат да осъзнаят колко голяма нужда имат от този уред. Най-важна и главна роля на овлажнителите е да постигнат оптимална влажност, която поддържа доброто ни здравословно състояние и ни създава комфорт в затвореното пространство.

За какви помещения са подходящи

Овлажнителите могат да увеличат влагата както в определена стая, така и в цяла сграда. Обикновено моделите за домашна употреба се използват само в определена стая, докато в големи сгради, банки, болници и други се използват много по-големи овлажнители, образуващи цяла система, наречена HVAC. Разбира се, системата е подходяща и за частни домове, разполагащи с голяма площ. През зимните месеци, когато въздуха навън е много студен, то този в помещението, което топлим може да достигне до влажност около 20%, което е абсолютно недопустимо. Освен, че силно повлиява на здравословното ни състояние, това води и до унищожаване на различни мебели от дърво, списания, книги и други произведения на изкуството.

Как technoarena.bg помага в избора ни

При нас ще откриете голямо разнообразие на видове, сред които:

  • Професионални;
  • Домашни;
  • Преносими.

Работата им е абсолютно безшумна, а използването им - задължително. Разгледайте широката гама продукти и изберете този, с най-подходящите за вас цена и характеристики. Свържете се с нас ако нещо при избора ви затруднява и ние с радост ще изкажем нашето компетентно мнение.

Виж повече