×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Гаранционен срок

Овлажнители за Въздух на Достъпна Цена — TechnoArena

Овлажнители за Въздух

Много често въздухът в помещенията, които обитаваме е твърде сух, което предизвиква дразнене, сухота в гърлото и немалко алергии при деца и възрастни. Ето защо наред с използването на пречистватели за въздух у дома, си струва д аобърнем внимание и на друг тип съвременни устройства - овлажнители за въздух.

Защо имаме нужда от овлажнители за въздух?

Всеки от нас се нуждае от различно ниво на овлажняване на въздуха в затвореното помещение, а то най-лесно се постига с различните видове овлажнители за въздух, които се предлагат на пазара. Те помагат за повишаване на влажността, елиминирането на сухия въздух и премахват редица неприятни симптоми, като дразнене в носа и лигавицата, грип, хрема, синузит, бронхиолит и други.

Доста често, хората дори не могат да осъзнаят колко голяма нужда имат от овлажнители за въздух. Основната роля на овлажнителите е да постигнат оптимална влажност, която поддържа доброто ни здравословно състояние и създава комфорт в затвореното пространство.

В какви помещения е подходящо да използваме овлажнители за въздух?

Овлажнителите могат да увеличат влагата както в определена стая, така и в цяла сграда. Обикновено моделите за домашна употреба се използват само в определена стая, докато в големи сгради, банки, болници и други се използват много по-големи овлажнители, образуващи цяла система, наречена HVAC. Тази системата е подходяща и за частни домове, разполагащи с голяма площ.

През зимните месеци, когато въздуха навън е много студен, то този в помещението, което топлим може да достигне до влажност около 20%, което е абсолютно недопустимо. Освен че това силно влияе на здравословното ни състояние, може да доведе и до унищожаване на различни мебели от дърво, списания, книги и други произведения на изкуството.

Как TechnoArena помага в избора ни за овлажнители за въздух?

При нас ще откриете голямо разнообразие от овлажнители за въздух, сред които висок клас професионални такива, за домашна употреба, преносими. В TechnoArena непрекъснато обогатяваме тази, а и другите продуктови секции на онлайн магазина си, за да предложим богат избор според индивидуалните клиентски нужди. Разгледайте широката гама продукти и изберете този, с най-подходящите за вас цена и характеристики.

Виж повече