×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Гаранционен срок

【Кафемелачки】• Цени от [min.price] — TechnoArena

Кафемелачки

Истинските ценители на кафето знаят колко важно е да се запази неговият аромат. Вероятно на почти всеки се е случвало да бъде запленен от аромата на кафе, докато чака продавача в близкото магазинче да го смели. Още докато стигнем до вкъщи, обаче, той вече не е толкова силен. Затова, най-добре е да смиламе кафените зърна малко преди да приготвим кафето. За целта, единственото, което трябва да направим е да си купим кафемелачка, която бързо ще се превърне в наш верен помощник.

Как работят 

За да започнете деня си с прясно, току-що смляно кафе, изсипете зърната в купичката на кафемелачката, затворете добре и натиснете копчето. Можете да получите различно ниво на смилане, спрямо вашите предпочитания. Този изключително лесен за употреба уред, може да използвате и като допълнителен аксесоар във вашата кухня, заради перфектните дизайни, които различните видове предлагат. Освен кафе, този уред, може да използвате и за смилане други продукти, например различни подправки, ядки и други. След като сте изсипали кафените зърна в купата, погледнете добре ли сте я затворили към другата част на кафемелачката. В противен случай, заради защитата, която повечето модели притежават, тя няма да започне да работи. Смилането до желаната от вас текстура е изключително лесно и почти не изисква никакви движения, но резултата и миризмата накрая са впечатляващи. Неръждаемата стомана, от която някои модели са изработени, също допринася за запазването на силния аромат.

Какви видове има

От по-опростени до по-сложни, мелачките за кафе, разделяме на два основни вида:

  • Ръчна;
  • Електрическа.

Ръчните кафемелачки работят с помощта на ножове. При завъртане, ножовете започват да се движат и да смилат зърната. При този вид, обаче, получената текстура не е равномерна и често остават по-големи парченца от кафените зърна. Затова, хората, които знаят какво е наистина добро кафе не я предпочитат. Често тя се използва за смилане на ядки или подправки. Вторият вид - електрическата кафемелачка, работи с помощта на керамични дискове, а смилането е професионално. Смляното кафе ще бъде равномерно, което ще ви помогне да извлечете най-добрият му вкус. По отношение на дизайна, кафемелачките, могат да бъдат пластмасови или метални от външната си страна. Знаем, че за повечето от вас, това не е от голямо значение, но ако сте решили да я съчетаете с интериора на вашата кухня, добре е да помислите за дизайна, както и размера на кафемелачката, за да не се окаже, че нямате достатъчно място за нея.

Как technoarena.bg помага с избора ни

Разнообразието от продукти достига до вас с описание, което да ви помогне добре да се ориентирате за избраният от вас модел. На първо място поставяме нашите клиенти, затова винаги им предоставяме продукти с високо качество и атрактивни цени. Ако се затруднявате с избора, не се колебайте, свържете се с нас и нашите консултанти, които ще ви помогнат да направите най-подходящият избор.

Виж повече