×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Гаранционен срок

Капучино опция

Кафемашини еспресо ⋙ цени — TechnoArena

Еспресо кафемашини

Кафемашина KRUPS XP320530
Кафемашина Electrolux E6EC1-6ST Спестяваш 3003 лв.
398,97 лв. 429,00 лв.
Мултикапсулна кафемашина Rohnson R-98045 Multi Gusto Спестяваш 1295 лв.
Мултикапсулна кафемашина Rohnson R-98043 Спестяваш 1295 лв.
Мултикапсулна кафемашина Rohnson R-98041 Спестяваш 1295 лв.
Кафемашина за еспресо Rohnson R-98025 Спестяваш 795 лв.
Кафемашина за еспресо Rohnson R-98013 Hot and Cool Спестяваш 1145 лв.
Кафемашина за еспресо Rohnson R-989 Спестяваш 795 лв.
Кафемашина Cecotec Power Espresso 20 Pecan Спестяваш 2550 лв.
Кафемашина Cecotec Power Espresso 20 Barista Mini Спестяваш 3750 лв.
Еспресо кафемашина Samus Obsession 20 Спестяваш 900 лв.
Еспресо кафемашина Samus Passion 20 Спестяваш 950 лв.
Kафемашина за еспресо Rohnson R-980 Спестяваш 745 лв.
Кафемашина за еспресо Rohnson R-98030 Спестяваш 845 лв.
Кафемашина за еспресо Rohnson R-98018 Спестяваш 995 лв.
Кафемашина Cecotec Cafelizzia 790 Shiny Pro Спестяваш 3675 лв.
Кафемашина за еспресо Rohnson R-972 Спестяваш 695 лв.
Кафемашина за еспресо Rohnson R-98020 Trieste Спестяваш 775 лв.
Кафемашина за еспресо Rohnson R-982 Спестяваш 845 лв.
Кафемашина за еспресо Rohnson R-990 Спестяваш 945 лв.
Кафемашина за еспресо Rohnson R-987 Спестяваш 775 лв.
398,97 лв. 429,00 лв. -7%

Налага ви се да ставате рано сутрин, но много ви се спи? Какъв по-хубав начин за разсънване може да има от чаша ароматно еспресо? Кафемашините, които го приготвят са сред задължителните домакински уреди, които трябва да притежавате. Срещат се много разновидности, за да може изберете тази машина, която освен на интериора в дома ви, пасва най-добре и на вашите изисквания към функциите.

Какви са предимствата на кафемашините еспресо

Те са жизненоважни за хората, които не могат да започнат денят си без чаша горещо кафе. Много от нас, дори не се чувстват достатъчно продуктивни ако не го изпият още със събуждането. Притежавайки качествена кафемашина за еспресо в нашия дом, това ни предоставя редица предимства, сред които:

  • Удобство - само с едно копче можем бързо и лесно да приготвим тази “вълшебна” напитка. Ако, пък, често имате гости, еспресото, ще ви спести и доста време, в сравнение с кафето приготвено на котлона. 
  • Пестене на пари - покупката на еспресо кафемашина е една добра инвестиция, защото ви помага да спестите всички онези пари, а и времето, които отделяте сутрин за да отидете до близкото кафене и да се сдобиете с ароматната напитка;
  • Липса на утайки - този тип машини, ни предлагат перфектното кафе, без никаква утайка, която за голяма част от хората е изключително неприятна;
  • По-дебела пяна - за истинските любители, това със сигурност създава голямо удоволствие. А и за тези, които не са дотолкова пристрастени към напитката - винаги ви прави впечатление, когато кафето е с гъста и плътна пяна отгоре. 

Разбира се, различните видове кафемашини, предлагат още куп предимства, които не сме споменали в горните редове.

Какви видове има

Разнообразието на видове е огромно, за да може всеки от вас да открие точно това, което търси. От портативни модели, които да носите с вас на почивката до професионални, предназначени за заведение. В зависимост от мястото с което разполагате, моделите за домашна употреба са  с различна големина. Различните варианти, които technoarena предлага са с различни функции и настройки. Например, моделите с кафемелачка предлагат функцията сами да изберете с как да бъдат смлени зърната. Може още да настроите температурата, наситеността на вкуса, дори и съотношението между млякото и кафето. Ако ви се е случвало да наблюдавате как професионален бариста изпълнява вашата поръчка и това ви носи удоволствие, изберете еспресо кафемашина, която има система за разпенване на млякото. Това ще ви позволи да се насладите на различни рецепти за приготвянето на кафето.

Как Technoarena.bg помага в избора ни

Заради голямото разнообразие от продукти, на пръв поглед, сигурно ще ви се стори трудно да изберете. Всеки от тях обаче има свое описани, което да ви помогне да откриете най-доброто за вашите нужди. При нас поръчката е лесна, а доставката бърза. Продуктите пристигат с гаранционен срок, който има възможност за удължаване. Ако описанието на избраният от вас продукт ви е недостатъчно, не се притеснявайте да се свържете с нас, за да разясним неясното.

Виж повече