×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Гаранционен срок

Капучино опция

Кафемашини еспресо ⋙ цени — TechnoArena

Еспресо кафемашини

Мултикапсулна кафемашина Rohnson R-98045 Multi Gusto Спестяваш 6000 лв.
Кафемашина за еспресо Rohnson R-972 Спестяваш 3000 лв.
Кафемашина за еспресо Rohnson R-98020 Trieste Спестяваш 2600 лв.

Налага ви се да ставате рано сутрин, но много ви се спи? Какъв по-хубав начин за разсънване може да има от чаша ароматно еспресо? Кафемашините, които го приготвят са сред задължителните домакински уреди, които трябва да притежавате. Срещат се много разновидности, за да може изберете тази машина, която освен на интериора в дома ви, пасва най-добре и на вашите изисквания към функциите.

Какви са предимствата на кафемашините еспресо

Те са жизненоважни за хората, които не могат да започнат денят си без чаша горещо кафе. Много от нас, дори не се чувстват достатъчно продуктивни ако не го изпият още със събуждането. Притежавайки качествена кафемашина за еспресо в нашия дом, това ни предоставя редица предимства, сред които:

  • Удобство - само с едно копче можем бързо и лесно да приготвим тази “вълшебна” напитка. Ако, пък, често имате гости, еспресото, ще ви спести и доста време, в сравнение с кафето приготвено на котлона. 
  • Пестене на пари - покупката на еспресо кафемашина е една добра инвестиция, защото ви помага да спестите всички онези пари, а и времето, които отделяте сутрин за да отидете до близкото кафене и да се сдобиете с ароматната напитка;
  • Липса на утайки - този тип машини, ни предлагат перфектното кафе, без никаква утайка, която за голяма част от хората е изключително неприятна;
  • По-дебела пяна - за истинските любители, това със сигурност създава голямо удоволствие. А и за тези, които не са дотолкова пристрастени към напитката - винаги ви прави впечатление, когато кафето е с гъста и плътна пяна отгоре. 

Разбира се, различните видове кафемашини, предлагат още куп предимства, които не сме споменали в горните редове.

Какви видове има

Разнообразието на видове е огромно, за да може всеки от вас да открие точно това, което търси. От портативни модели, които да носите с вас на почивката до професионални, предназначени за заведение. В зависимост от мястото с което разполагате, моделите за домашна употреба са  с различна големина. Различните варианти, които technoarena предлага са с различни функции и настройки. Например, моделите с кафемелачка предлагат функцията сами да изберете с как да бъдат смлени зърната. Може още да настроите температурата, наситеността на вкуса, дори и съотношението между млякото и кафето. Ако ви се е случвало да наблюдавате как професионален бариста изпълнява вашата поръчка и това ви носи удоволствие, изберете еспресо кафемашина, която има система за разпенване на млякото. Това ще ви позволи да се насладите на различни рецепти за приготвянето на кафето.

Как Technoarena.bg помага в избора ни

Заради голямото разнообразие от продукти, на пръв поглед, сигурно ще ви се стори трудно да изберете. Всеки от тях обаче има свое описани, което да ви помогне да откриете най-доброто за вашите нужди. При нас поръчката е лесна, а доставката бърза. Продуктите пристигат с гаранционен срок, който има възможност за удължаване. Ако описанието на избраният от вас продукт ви е недостатъчно, не се притеснявайте да се свържете с нас, за да разясним неясното.

Виж повече