Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Мощност

Гаранционен срок

Капучино опция

Еспресо кафемашини

Еспресо кафемашина Samus silver БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Kафемашина Cecotec Power instant-ccino 20 touch serie Bianca БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Кафемашина Cecotec CAFELIZZIA 790 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Кафемашина ECG ESP 20101 BLACK -15% Промо БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
135,00 лв. 159,00 лв.
Кафемашина Cecotec Cafelizzia 790 Black БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Еспресо машина Heinner HEM-1100BKRD БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Еспресо машина Heinner Soft Cream HEM-250 -10% Промо БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Еспресо машина Heinner HEM-850BKSL -12% Промо БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Еспресо кафемашина Cecotec Cafelizzia 790 Shiny БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Кафемашина Cecotec Cafelizzia 790 Steel БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Кафемашина Cecotec 1558 Instant 20 Touch Nera Semi БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Еспресо кафемашина Cecotec 1503 Espresso 20 Tradizionale БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Кафемашина Arielli KM-190BS БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Кафемашина Еlekom ЕК 207 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Разпродаден

Налага ви се да ставате рано сутрин, но много ви се спи? Какъв по-хубав начин за разсънване може да има от чаша ароматно еспресо? Кафемашините, които го приготвят са сред задължителните домакински уреди, които трябва да притежавате. Срещат се много разновидности, за да може изберете тази машина, която освен на интериора в дома ви, пасва най-добре и на вашите изисквания към функциите.

Какви са предимствата на кафемашините еспресо

Те са жизненоважни за хората, които не могат да започнат денят си без чаша горещо кафе. Много от нас, дори не се чувстват достатъчно продуктивни ако не го изпият още със събуждането. Притежавайки качествена кафемашина за еспресо в нашия дом, това ни предоставя редица предимства, сред които:

  • Удобство - само с едно копче можем бързо и лесно да приготвим тази “вълшебна” напитка. Ако, пък, често имате гости, еспресото, ще ви спести и доста време, в сравнение с кафето приготвено на котлона. 
  • Пестене на пари - покупката на еспресо кафемашина е една добра инвестиция, защото ви помага да спестите всички онези пари, а и времето, които отделяте сутрин за да отидете до близкото кафене и да се сдобиете с ароматната напитка;
  • Липса на утайки - този тип машини, ни предлагат перфектното кафе, без никаква утайка, която за голяма част от хората е изключително неприятна;
  • По-дебела пяна - за истинските любители, това със сигурност създава голямо удоволствие. А и за тези, които не са дотолкова пристрастени към напитката - винаги ви прави впечатление, когато кафето е с гъста и плътна пяна отгоре. 

Разбира се, различните видове кафемашини, предлагат още куп предимства, които не сме споменали в горните редове.

Какви видове има

Разнообразието на видове е огромно, за да може всеки от вас да открие точно това, което търси. От портативни модели, които да носите с вас на почивката до професионални, предназначени за заведение. В зависимост от мястото с което разполагате, моделите за домашна употреба са  с различна големина. Различните варианти, които technoarena предлага са с различни функции и настройки. Например, моделите с кафемелачка предлагат функцията сами да изберете с как да бъдат смлени зърната. Може още да настроите температурата, наситеността на вкуса, дори и съотношението между млякото и кафето. Ако ви се е случвало да наблюдавате как професионален бариста изпълнява вашата поръчка и това ви носи удоволствие, изберете еспресо кафемашина, която има система за разпенване на млякото. Това ще ви позволи да се насладите на различни рецепти за приготвянето на кафето.

Как Technoarena.bg помага в избора ни

Заради голямото разнообразие от продукти, на пръв поглед, сигурно ще ви се стори трудно да изберете. Всеки от тях обаче има свое описани, което да ви помогне да откриете най-доброто за вашите нужди. При нас поръчката е лесна, а доставката бърза. Продуктите пристигат с гаранционен срок, който има възможност за удължаване. Ако описанието на избраният от вас продукт ви е недостатъчно, не се притеснявайте да се свържете с нас, за да разясним неясното.

Виж повече