×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Категории

Марка

Цена

Гаранционен срок

Професионална охладителна техника ❄ Цени — TechnoArena

Професионални охладителни уреди

С какво се отличават професионалните уреди

Уредите предназнчени за професионална употреба се различават от конвенционалните такива по предназначението и дизайна си. Техниката в TechnoArena с професионална насоченост има много по-дълъг живот и може да устои на много по-тежки условия на работа и употреба. Тя е лесна за поддръжка и резервните части са евтини и лесни за намиране, което премахва нуждата от закупуване на нова при повреда на старата.

Защо са важни за Вашият бизнес

Ако Вашият бизнес разчита на подобни уреди и техника, то най-добрият избор би бил те да се професионални. Наистина, цената е по-висока от тази на обикновените, но в дългосрочен план този избор ще излезе по-евтино, въпреки голямата първоначална инвестиция. Имайте предвид че тези уреди могат да работят денонощно на пълни обороти и пак да надживеят техниката предназначена за работа вкъщи. И все пак един ден те ще се повредят… Няма проблем, повикайте техник и за фракция от цената на нова такава, тази ще бъде ремонтирана лесно и бързо. Ако искате да бъдете сигурни, че Вашата техника ще работи безпроблемно и безупречно с години наред, то е най-добре да изберете такава за професионална употреба от сайта на TechnoArena.

Защо да изберете TechnoArena

През интуитивният онлайн магазин на TechnoArena, Вие можете бързо и лесно да изберете продуктите, от които имате нужда и да ги поръчате на момента, без да има нужда от посещение на физическа локация и дълги разговори с консултанти. Избраната техника ще бъде доставена до Вашият дом в периода от 2 до 7 работни дни, в случай че същия е наличен в нашият склад. Предоставяме 2 години гаранция на уредите закупени от нас. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти на промоция с един клик. Предлагаме и редица допълнителни услуги:

 

Виж повече