Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Цвят

Гаранционен срок

Вертикални фризерни витрини

Какво трябва да знаем за фризерните витрини

Фризерните витрини в TechnoArena биват два вида - вертикални и хоризонтални фризери, като вертикалните най-често се използват за охлаждане на напитки, а хоризонталните - на хранителни продукти, например сладолед. Те поддържат температура между -25 и -10 градуса по целзий, консумацията им на електрическа енергия не е особено голяма, имайки предвид че фризерните витрини се отварят доста често (варират между 3.500 и 4.200 киловат часа / 24 часа). Тези, които ще намерите в сайта ни варират по обем и мощност, така че ще може да изберете тази, която пасва най-добре на нуждите Ви.

Защо са необходими за бизнеса ни

Ако имате нужда от бърз и лесен достъп до продуктите си, които трябва да бъдат в температурна среда под нула градуса по целзий и в същото време те да бъдат на показ, то Вие имате нужда от професионална фризерна витрина. За щастие можете да ги намерите в TechnoArena. За разлика от фризер, те са със стъклена врата или капак, който позволява продуктите Ви да бъдат пред очите на клиентите. Също така те нямат проблем с непрекъснатото отваряне и затваряне. Цената е по-висока от тази на обикновените, но предимствата, които предлага са в пъти повече.

Защо да изберете TechnoArena?

През интуитивният онлайн магазин на TechnoArena, Вие можете бързо и лесно да изберете професионалните фризерни витрини, от които имате нужда и да ги поръчате на момента, без нуждата от посещение на физическа локация и дълги разговори с консултанти. Избраната техника ще бъде доставена до Вашият адрес в периода от 2 до 7 работни дни, в случай че същия е наличен в нашият склад. Предоставяме 2 години гаранция на уредите закупени от нас. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти на промоционални цени с един клик. Предлагаме и редица допълнителни услуги:

  • Обръщане на врати на хладилници;
  • Монтаж на кабел на електрически готварски печки;
  • Монтаж на бойлери;
  • Качване до етаж.

Виж повече