Всички категории

Filter products

Цена

Фризерни витрини тип ракла

Няма намерени продукти

Какво трябва да знаем за фризерните ракли

Фризерните витрини тип ракли в TechnoArena биват два вида - вертикални фризери и хоризонтални, като вертикалните най-често се използват за охлаждане на напитки, а хоризонталните - на хранителни продукти, например сладолед. Хоризонталните често се наричат и ракли. Те поддържат температура между -25 и -10 градуса по целзий, консумацията им на електрическа енергия не е особено голяма, имайки предвид че фризерните витрини тип ракла се отварят доста често (варират между 3.500 и 4.200 киловат часа / 24 часа). Тези, които ще намерите в сайта ни варират по обем и мощност, така че ще може да изберете тази, която пасва най-добре на нуждите Ви.

Защо са необходими за бизнеса ни

Ако имате нужда от бърз и лесен достъп до хранителните си продукти, които трябва да бъдат в температурна среда под нула градуса по целзий и в същото време те да бъдат на показ, то Вие имате нужда от професионална фризерна витрина тип ракла. За разлика от обикновен фризер, те са със стъклен капак, който позволява продуктите Ви да бъдат пред очите на клиентите. Също така витрините тип ракла нямат проблем с непрекъснатото отваряне и затваряне на капака. Цената е по-висока от тази на обикновените, но предимствата, които предлага са в пъти повече.

Защо да изберете TechnoArena

През интуитивният онлайн магазин на TechnoArena, Вие можете бързо и лесно да изберете професионалните фризерни витрини, от които имате нужда и да ги поръчате на момента, без нуждата от посещение на физическа локация и дълги разговори с консултанти. Избраната техника ще бъде доставена до Вашият адрес в периода от 2 до 7 работни дни, в случай че същия е наличен в нашият склад. Предоставяме 2 години гаранция на уредите закупени от нас. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти на промоционални цени с един клик. Предлагаме и редица допълнителни услуги:

  • Обръщане на врати на хладилници
  • Монтаж на кабел на електрически готварски печки
  • Монтаж на бойлери
  • Качване до етаж

Виж повече