Всички категории
Всички категории

  Филтри

  Марка

  Марка

  Цена

  Цена

  Цвят

  Цвят

  Гаранционен срок

  Гаранционен срок

  Енергиен клас

  Енергиен клас

  Мини хладилници

  Активни филтри

  Малък хладилник – кога ни е нужен?

  Идеалният финален щрих, който прави помещението уютно и комфортно. Къде и как може да ви е полезен? Ето няколко съвета:

  Какви приложения може да има

  • в офиса

  Забързаният работен ритъм не е извинение да се откажете от малките удобства. Хладилникът с мини размер е идеален за съхранение на работния обяд или за охлаждане на напитки.

  • във всекидневната

  Използването му като мини бар придава на обстановката шик и прави мястото идеално за релакс в края на работния ден. Този малък детайл чудесно се вписва във функцията на това помещение да бъде място за срещи с приятели, а защо не – и терен на важни бизнес вечери.

  • в градината

  Как си представяте перфектната лятна вечер? Може би включва приятна прохлада, звездно небе, приглушена светлина, вкусна вечеря и студени напитки на една ръка разстояние? Значи малкият хладилник категорично се вписва в плановете.

  • в извънградска къща

  Макар да го ползвате рядко, присъствието му е задължително.

  Колко е голям мини барът

  Приблизителната височина на този тип хладилници е около 85 см. Пасват идеално навсякъде. Можете безпроблемно да ги вградите и в интериора на хола или офиса, дискретно скрити зад стилна врата.

  Имат ли фризер

  Отговорът зависи от вашите предпочитания. Дори и сред толкова малки модели има разнообразие, продиктувано от различните търсения. Някои разполагат с дискретна камера за дълбоко замразяване, при други целият полезен обем е на разположение на функцията охлаждане.

  Разход на енергия

  Има ли нужда да споменаваме, че това е възможно най-икономичният уред от категорията си? В зависимост от това дали моделът е с включена камера или не, годишната консумация варира. Тя може да бъде в рамките от 150 kW/h до едва 65 kW/h годишно. Тоест за цялата година използването на това техническо удобство може да ви струва от 25-28 лв. до под 15 лв. за моделите с най-ниска консумация на ток.

  Защо да купите онлайн от TechnoArena

  • Ниски цени;

  • Качествени продукти;

  • Реномирани марки;

  • Голямо разнообразие;

  • Качествено обслужване;

  Това е нашата формула за успех. Проста и ефективна. Тествайте я сами!

  Виж повече