Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Цвят

Гаранционен срок

Енергиен клас

Центрофуга

Капацитет пране

Перални ≛ С Горно Зареждане | СУПЕР Цени — TechnoArena

Перални с горно зареждане

Защо да изберем пералня с горно зареждане

Покупката на пералня е една от най-ключовите в живота на всяко домакинство. Правилният избор на пералня може да улесни ежедневието ви и да ви спести ценно време. Колебаете се какъв вид да бъде вашата пералня? Ако везните клонят към такава с горно зареждане, ето малко повече информация.

Какви са предимствата на пералня с горно зареждане

  • По-тясна - Размерите ѝ са подобни на тези на пералните с предно зареждане, но все пак в някои случаи има известна разлика в ширината. Това може да е от огромно значение при ограничено пространство;
  • Удобство за гърба - Горната позицията на отваряне на барабана ви спестява навеждането и клякането, когато зареждате или изваждате пране;
  • Лесно вграждане - Този модел може да се впише перфектно в общия интериор, като единствено е необходимо да предвидите място за отваряне на плота.

Програми

Те не се различават от тези на пералните с предна врата. Програматорът може да има дигитална и/или механична настройка. Опциите сред които обикновено имате избор за комбинация са:

  • Тип тъкани;
  • Температура на водата;
  • Време за пране;
  • Обороти на центрофугата и др.

Някои от пералните с горно зареждане предлагат програми, директно настроени с различните показатели. Вие преценете кой вариант е по-удобен за вас.

Защо да изберете от TechnoArena

Богатият избор на перални в онлайн каталога ни предлага широки възможности и е най-добрата гаранция, че всеки клиент ще открие точния модел, който се вписва идеално в неговия дом. Бързата обратна връзка с нашите консултанти помага да разберете повече за набелязаните артикули и да се ориентирате адекватно в показателите и функциите. Изгодните цени и всекидневните промоции на бяла техника дават възможност да се сдобиете с отлични уреди, без да натоварвате бюджета си с ненужна тежест. Вариантите за покупка на изплащане улесняват планирането на разходите и спестяват времето за чакане и спестяване.

Виж повече