Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Цвят

Гаранционен срок

Годишна консумация на ток

Енергиен клас

Центрофуга

Slim

Ниво на шум

Годишен разход на вода

Капацитет пране

Тип перални

Перални с горно зареждане

6% Sale
560,56 лв. 599,00 лв.
9% Sale
499,00 лв. 549,00 лв.
11% Sale
10% Sale
11% Sale
569,00 лв. 639,00 лв.
11% Sale
17% Sale
19% Sale
726,96 лв. 899,00 лв.

Защо да изберем пералня с горно зареждане

Покупката на пералня е една от най-ключовите в живота на всяко домакинство. Правилният избор на пералня може да улесни ежедневието ви и да ви спести ценно време. Колебаете се какъв вид да бъде вашата пералня? Ако везните клонят към такава с горно зареждане, ето малко повече информация.

Какви са предимствата на пералня с горно зареждане

  • По-тясна - Размерите ѝ са подобни на тези на пералните с предно зареждане, но все пак в някои случаи има известна разлика в ширината. Това може да е от огромно значение при ограничено пространство;
  • Удобство за гърба - Горната позицията на отваряне на барабана ви спестява навеждането и клякането, когато зареждате или изваждате пране;
  • Лесно вграждане - Този модел може да се впише перфектно в общия интериор, като единствено е необходимо да предвидите място за отваряне на плота.

Програми

Те не се различават от тези на пералните с предна врата. Програматорът може да има дигитална и/или механична настройка. Опциите сред които обикновено имате избор за комбинация са:

  • Тип тъкани;
  • Температура на водата;
  • Време за пране;
  • Обороти на центрофугата и др.

Някои от пералните с горно зареждане предлагат програми, директно настроени с различните показатели. Вие преценете кой вариант е по-удобен за вас.

Защо да изберете от TechnoArena

Богатият избор на перални в онлайн каталога ни предлага широки възможности и е най-добрата гаранция, че всеки клиент ще открие точния модел, който се вписва идеално в неговия дом. Бързата обратна връзка с нашите консултанти помага да разберете повече за набелязаните артикули и да се ориентирате адекватно в показателите и функциите. Изгодните цени и всекидневните промоции дават възможност да се сдобиете с отлична техника, без да натоварвате бюджета си с ненужна тежест. Вариантите за покупка на изплащане улесняват планирането на разходите и спестяват времето за чакане и спестяване.

Виж повече