×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Брой нагревателни зони (котлони)

Енергиен клас

Полезен обем на фурната (л)

Цвят

Ширина, см

Дълбочина, см

Други

Гаранционен срок

Електрически Печки ▷ За Готвене | СУПЕР Цени — TechnoArena

Електрически готварски печки

Готварска печка Hansa FCEW59009
Готварска печка Gorenje GE6A40WB
Готварска печка Gorenje GE5A41WH
Готварска печка Hansa FCEW 56069
Готварска печка Hansa FCEW 66069
Готварска печка Hansa FCEW 682109

Печка с електрически котлони – защо да заложим на нея

Те са проверени във времето и са издържали теста. И вие ли сте се насочили към електрическа печка с чугунени котлони? Вижте малко повече за този тип техника.

Преимущества и недостатъци на електрическите готварски печки

  • Добра цена - Най-примамливата характеристика на този тип уреди безспорно е, че те са доста изгодна покупка;
  • По-бавно загряване – Това пък е най-често изтъкваният довод „против“ този тип котлони. Причината е, че технологията се основава върху загряването на чугунена плоча. За да се постигне то, се затопля първо кварцовият пясък във вътрешността ѝ. Процесът отнема няколко минути и води до известна загуба на енергия, каквато не се наблюдава при печките със стъклокерамичен плот, например;
  • Подобрени модели – Последните разработки на добрите фирми за бяла техника представят модели, чиито чугунени котлони се загряват изненадващо бързо. За да подчертаят това, производителите поставят червена точка в средата.

С какво да внимаваме при избора

Когато избирате електрическа уред за готвене, вие инвестирате в здравето на своето семейство. Изборът ви има значение за времето, което ще прекарвате в кухнята и за желанието, с което ще се заемате с приготвянето на храна. Така че се погрижете избраният модел електрическа готварска печка да ви улеснява максимално. За целта обърнете внимание на:

  • Бързо загряващи котлони (може да са два от четирите);
  • Големина на фурната;
  • Видове нагреватели във фурната: горен, долен, с вентилатор, инфрачервен;
  • Телескопични водачи;
  • Pull & Push бутони;
  • Функция водно почистване;
  • Енергиен клас: А, А+.

Как да изберем от TechnoArena

В нашия каталог сме подбрали топ предложения на водещи производители. Можете да се ориентирате за функциите на всеки модел от детайлното описание, както и да зададете допълнителни въпроси към нашите онлайн консултанти.

Изгодните цени превръщат покупката на предлаганите при нас печки за готвене в доста изгодна сделка, а многобройните промоции са наистина неустоими. Може да се възползвате и от допълнителните опции като разсрочено плащане и удължена гаранция. Доставката e безплатна. Остава да изберете своя модел!

 

Виж повече