×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Брой нагревателни зони (котлони)

Енергиен клас

Полезен обем на фурната (л)

Цвят

Ширина, см

Дълбочина, см

Други

Гаранционен срок

Готварски Печки ᐉ На Газ | СУПЕР цени — TechnoArena

Готварски печки на газ

 • Полезен обем на фурната (л): 56
 • Полезен обем на фурната (л): 56
Газова готварска печка Hansa FCGW621109
Комбинирана готварска печка Hansa FCGX 61109

Газови готварски печки – съвременно икономично решение

Удобният модерен вариант, при който готвенето е най-изгодно – безспорно газовите печки са именно това. Вие обмисляте ли да изберете подобен модел?

Опасни ли са газовите печки за готвене?

Не много отдавна почти всяко домакинство у нас беше снабдено с газов котлон. Тогава обаче, поради ниския брой на газифицираните домакинства, енергията за този уред идваше от закупена специално за целта газова бутилка. В наши дни подобна бутилка можем да видим все по-рядко, но за сметка на това многобройни домове ползват природен газ за отопление. Защо да не го „впрегнем“ и в готвенето? Реномираните производители предлагат разнообразни модели, чиито котлони се загряват именно по този начин. В Западна Европа и САЩ дори и вградените плотове с котлони са именно такива поради популярността на този тип енергия. Притеснението на много от клиентите у нас е, че лесно запалимото вещество не е съвсем безопасен метод за загряване на храната. Ако преди това е било факт обаче, в наши дни далеч не е така. Съвременните уреди са оборудвани с:

 • Опция за запалване с една ръка;
 • Термоелектрическо запалване;
 • Възможност за заключване на бутоните от деца;
 • Предпазна система, която изключва подаването на газ, в случай на неволно изгасване на пламъка.

Поддръжка на газовите готварски печки

Ето и няколко съвета как да поддържате печката си си в отлично състояние:

 • Почиствайте печката след всяко ползване с гъба и веро;
 • Преди да започнете почистването, уверете се, че всички части са добре изстинали;
 • Използвайте сода за засъхналите петна;
 • Най-малко веднъж месечно разглобявайте горелките и ги мийте с топла вода и препарат за чинии. Ако някой от отворите е запушен, отпушете го със стоманена тел. В никакъв случай обаче не използвайте за целта клечки за зъби, защото от тях могат да се отделят дървени части и да усложнят положението;
 • Отделяйте и накисвайте и решетките.

Вземете сега от ТехноАрена

Ние знаем, че бялата техника е ключът към домашния уют, тъй като вкусните госби са повод цялото семейство да сподели незабравими мигове заедно. Именно затова предлагаме на вашето внимание качествени предложения на водещи компании. Всички наши оферти са с минимум 24 месеца гаранция и на достъпни цени. А промоционалните ни предложения са наистина неустоими. Потърсете своя модел сега! Вашата кухня го заслужава!

Виж повече