×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Цвят

Брой нагревателни зони (котлони)

Гаранционен срок

Енергиен клас

Полезен обем на фурната (л)

Тип котлони

Малки и Мини Готварски Печки на Изгодна Цена — TechnoArena

Малки и Мини Готварски Печки

  • Енергиен клас: А
  • Тип котлони: Ток и газ

Трябва ви кухненски помощник с по-малък размер, който да се превърне във вашето малко бижу за кокетната ви кухня? Значи сте на правилното място - TechnoArena предлага на вашето внимание мини готварски печки в широк ценови диапазон.

Мини готварски печки - защо да им се доверим?

Пазарът с кухненско и всякакъв друг тип оборудване днес е толкова голям, че практически бихме могли да открием точно това, от което имаме нужда, за да оборудваме дома си. Изборът сред мини готварски печки би бил отличен, поради следните основни предимства на този тип уреди:

  • Те са с малки размери, което ги прави особено компактни и лесно преносими

Размерът ги прави приложими в много разнообразни ситуации - можете да ги използвате в малко жилище, в квартира, на вилата, в офис. Те се пренасят лесно дори и от един човек и пасват идеално и в малки пространства. Добре е да ги поставите върху малко шкафче, за да достигнат удобна за вас височина за готвене;

  • Те са на ниски цени, което ги прави достъпни за всеки джоб.

Ако търсите алтернатива на евтини готварски печки, то предложенията ни за мини готварски печки са точно за вас. Те са перфектният вариант, ако за покупката сте отделили малък бюджет - на стойност под 500 лв., а за някои модели дори и под 200 лв.

Защо изборът на мини готварски печки от TechnoArena е най-правилният?

Изборът онлайн винаги е удобен, особено когато става дума за лесен за доставка и транспортиране на уреди като мини готварски печки. На нашите страници ще откриете изгодните предложения от този раздел на Diplomat, Liebherr, Rohnson, Eldom, Elekom, Snaige и други.

Някои от моделите мини готварски печки впечатляват с керамичен плот и стилна черна визия, други примамват с достъпната си цена и класически електрически котлони. Теглото е между 13 и 25 кг, а обемът на фурната обикновено отговаря на стандарта от 48 литра. Изберете своя компактен модел!

Виж повече