×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Наличност

Марка

Цена

Smart home

 • Марка: Diva
 • Марка: Xmart

Как да създадем Smart home?

Вероятно не е далеч моментът, в който всички уреди ще са „умни“ и дори няма да можем да си представим, че бихме могли да ги използваме и управляваме без удобните smart функции. В момента обаче все още в този раздел включваме техниката от по-висок клас. С какво се отличава тя? Вижте повече по темата.

Какво е Smart Home

Така наречените „къщи на бъдещето“ всъщност вече са реалност. В тях всички технически устройства – от телевизора през осветлението до отоплението – са свързани в обща система, както и с интернет. Те могат да бъдат командвани от разстояние, а също и програмирани по дни и часове от денонощието. Те си взаимодействат и се допълват.

Умният дом има много предимства:

 • Комфорт. Можете да настроите бойлера, и отоплението да се включат точно навреме преди прибирането на стопаните на дома;
 • Сигурност. Бихте могли да свържете системите за наблюдение със своя телефон и винаги да сте информирани. А също по желание можете да симулирате присъствие в къщата и без всъщност да сте вътре;
 • Енергийна ефективност. С правилните настройки, ще използвате електроенергията без загуби.

Видове “умни” уреди

Разнообразието им се повишава с всяка изминала година, а цените стават все по-достъпни. Бихте могли да оборудвате жилището си с интелигентни:

 • Телевизори. Могат да се свързват директно с интернет, с компютър и да се командват от телефон. Те са най-популярният и продаван в Technoarena интелигентен продукт;
 • Климатици. Програмирането им е гъвкаво и зависи от вашето седмично и дневно разписание;
 • Отопление. Осигуряват оптимално използване на електроенергията и винаги когато е нужно – топъл и уютен дом;
 • Бойлери. „Запомнят“ в коя част на деня обичайно ползвате топла вода и ви я затоплят винаги навреме;
 • Камери. Не само че можете да наблюдавате от всяка точка на света, но можете да получавате сигнали със звук и вибрация за движение в конкретна стая или в целия дом;
 • Аудио и видео системи. Развлечението минава на по-високо ниво;
 • Осветление. Със smart функциите увеличавате и намалявате светлината, без да ставате от дивана, и същевременно сметките за ток да спаднат значително.

Защо да изберем Technoarena

Прилагането на новите възможности на smart уредите е интересно, създава комфорт и носи удовлетворение. То е полезно и за бюджета, тъй като позволява оптималното използване на функциите им. Ако успеете да откриете желаните технически удобства на изгодни цени, сделката определено си струва. Ние от Техноарена се стремим винаги да предложим атрактивни оферти за продукти с отлично качество. Разгледайте нашия онлайн каталог! Време е за умни решения!

Виж повече