Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Гаранционен срок

Телевизори

-25% Промо
345,45 лв. 459,00 лв.
-8% Промо
523,95 лв. 569,00 лв.
-4% Промо
355,95 лв. 369,00 лв.
-15% Промо
339,00 лв. 399,00 лв.
-17% Промо
324,45 лв. 389,00 лв.
-2% Промо
460,95 лв. 469,00 лв.

Пазарът предлага голямо разнообразие от марки и модели телевизори. Те са неизменна част от всеки дом, а все по-добрите им характеристики будят още по-голям интерес в потребителите. Кой не обича да се прибере след дълъг ден и да разпусне пред телевизора или сутрин, пиейки любимото си кафе, да гледа любимото си предаване. Тъй като характеристиките на телевизорите постоянно се развиват и променят, е важно да ги следим. А за да изберете перфектният за вас, продължете с четенето. Ще обърнем внимание на най-важното, което да ви ориентира, когато правите своята покупка.

Какви видове телевизори се предлагат

Гледането на ТВ е сред любимите неща на много хора. Предлагат се различни видове модели, но най-търсените и разпространени в момента са LED телевизорите. Плазмените модели остават на малко по-заден план, заради технологията, по която се произвеждат. ЛЕД моделите са сред така наречените смарт ТВ и предлагат редица функции, на които да се насладите. Сред тях са:

  • Връзка с интернет;
  • 4K;
  • Full HD;
  • Различни видове дистанционни за управление;
  • Други.

Андроид системата ви позволява да свържете към него други устройства и да ги използвате едновременно. Гледането на ТВ е далеч по-приятно и вълнуващо, отколкото това преди години.

Как да изберете правилния

Напълно нормално е да изпитате затруднение, когато избирате заради голямото разнообразие и различието от характеристики. На първо място преценете добре пространството, с което разполагате и се насочете към ТВ модели, толкова инча, колкото то позволява. След това помислете за какво точно ще използвате вашата нова придобивка и какви функции искате да притежава. Всички ТВ, които имат връзка с Интернет, са сред добрите решения, независимо как ще ги използвате. За всичко, което ви интересува, можете да се обърнете към консултантите на ТехноАрена, които ще ви помогнат да направите най-правилния избор. Кажете своите изисквания и те ще ви покажат продуктите, които изцяло ги покриват.

Защо да изберете ТехноАрена

Покупката на телевизор е свързана с дълго използване на продукта, затова е добре да закупите от сигурно място. Онлайн магазинът на Technoarena е точно такова. Предлагаме широк диапазон от модели и цени, за да удовлетворим нуждите на дори най-претенциозните клиенти. Възползвайте се от различните промоции, както и от възможността да закупите на изплащане. Всеки продукт има гаранционен срок, който може да бъде удължен. В случай че не сте получили това, което сте си представяли, възползвайте се от правото си да върнете продукт в срок от 14 дни. Добрите отзиви, които нашите клиенти оставят, са най-доброто доказателство, че има причина да ни се доверите.

 

Виж повече