×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Гаранционен срок

LED Телевизори

Телевизор ARIELLI LED40N218T2 Спестяваш 1995 лв.
Телевизор LG LED 32LQ630B6LA Спестяваш 2595 лв.
Телевизор LG 55UP75003LF Спестяваш 6995 лв.
Телевизор Arielli LED32N215T2 Спестяваш 1245 лв.
Телевизор Tesla 32E325BH Спестяваш 1445 лв.
Телевизор ARIELLI LED32N218T2 Спестяваш 1195 лв.

Пазарът предлага голямо разнообразие от марки и модели LED телевизори. Те са неизменна част от набора с уреди за всеки дом, а все по-добрите им характеристики будят още по-голям интерес в потребителите.

Какви видове LED телевизори се предлагат?

Гледането на телевизия се нарежда сред любимите занимания на мнозина. Макр че на пазара се предлагат редица модели, едни от най-търсените и разпространени в момента са LED телевизорите. LED моделите са сред така наречените смарт ТВ и предлагат редица функции, на които да се насладите, като например:

  • Връзка с интернет;

  • 4K;

  • Full HD;

  • Различни видове дистанционни за управление и други.

Андроид системата ви позволява да свържете към него други устройства и да ги използвате едновременно. Гледането на телевизия днес е далеч по-приятно и вълнуващо, отколкото това преди години.

Как да изберете правилния сред разнообразието от LED телевизори?

На първо място, преценете добре пространството, с което разполагате и се насочете към LED телевизори с големина, колкото то позволява. След това помислете за какво точно ще използвате вашата нова придобивка и какви функции искате да притежава. Всички телевизори, които имат връзка с интернет, са сред добрите решения, независимо как ще ги използвате. За всичко, което ви интересува, можете да се обърнете към консултантите на TechnoArena, които ще ви помогнат да направите най-правилния избор.

Защо да се доверите на предложенията на TechnoArena за LED телевизори?

Покупката на LED телевизори е свързана с дългото използване на продуктите от този тип. Следователно, важно е да направите покупка от сигурно място, което ви предлага оптимална цена и високо качество. Онлайн магазинът на TechnoArena е точно такова място.

Предлагаме широк диапазон от модели LED телевизори на ниски цени, за да удовлетворим нуждите на дори най-претенциозните клиенти. Възползвайте се от различните промоции, както и от възможността да закупите на изплащане. Всеки продукт има гаранционен срок, който може да бъде удължен. В случай че не сте получили това, което сте си представяли, възползвайте се от правото си да върнете продукт в срок от 14 дни. Добрите отзиви, които нашите клиенти оставят, са най-доброто доказателство, че има причина да ни се доверите още сега!

Виж повече