Всички категории

SimpatEco- с какво е по-различен?

Публикуван от   Viki Dankova   Aug 28, 2019    0 Коментара
SimpatEco- с какво е по-различен?

SimpatEco е новата продуктова серия- вертикални електрически бойлери, на българският производител Tesy. Тази продуктова серия съчетава в себе си минималистичен дизайн и технологични решения за по-високият клас бойлери на марката.

Цялата серия се произвежда с меден нагревател и с по-малък аноден протектор.

SimpatEco се произвежда в две гами:

  •  Стандартна гама с размери от 44см диаметър за 82 и 100 литра нетен обем
  • Slim гама с диаметър 38см за бойлери с нетен обем 50 и 80 литра, подходящи за монтаж в тесни пространства.

Технологични решения взаймствани от по-висок клас бойлери:

  • Емайлирано покритие на водосъдържателя- Crystal Tech технологията, чието въвеждане дава допълнителна технологична прецизност при разпределение на дебелината и по- добра адхезия с метала, гарантираща по-високата устойчивост на бойлерите. Crystal Tech технологията осигурява надеждна защита от корозията и безпроблемна експлоатация на бойлера, независимо от характера и качеството на водата.
  • Защитения с патент иновативен струйник създаващ Piston Effect, управляващ смесването на топла и студена вода, в следствие на това се осигурява до 15% повече топла вода.
  • Регулириуемият термостат Ви позволява сами да регулирате температурата на водата в бойлера.
  • Уникаленият BiLight ключ визуализира промяната в режима на работа („режим загряване” или „готов за употреба”) чрез промяна на цвета на светлинния индикатор (червен или син).
  • INSUTECH е специално разработена технология за високоефективна изолация. Тя позволява премахването на термомоста между водосъдържателя и планката за стенен монтаж, осигуряващо до 16% по-ниски енергийни загуби. INSUTECH е прецизна технология за равномерно разпределение на полиуретановата изолация с висока плътност. В резултат, горещата вода се съхранява предпазена от охлаждане дълго време, до момента на нейното използване.


Продуктовата серия вече е на пазара и можете да я намерите както в сайта на TechnoАrena, така и в нашите магазини в гр. Пирдоп, гр.Етрополе, гр.Велинград, гр.Лом, гр.Кнежа, гр.Бяла Слатина, гр.Попово и гр.Плевен.

Хареса ли ви статията:

Оценка: 5 / 5 (2 гласували)

Напишете отговор

Име:
E-mail: (Не се публикува)
* Коментар:
Въведете кода