Всички категории

BIG FRIDAY и какво е необходимо да знаеш за този ден! ;)

Публикуван от   Stefan Nikolov   Nov 13, 2019    0 Коментара
BIG FRIDAY и какво е необходимо да знаеш за този ден! ;)

BIG FRIDAY и какво е необходимо да знаеш за този ден! ;)

 

Условия за доставка по време на кампания BIG FRIDAY – 22-24 Ноември 2019г.

 

Всички онлайн поръчки ще бъдат обработени максимално бързо. Уредите ще бъдат изпратени и доставяни до адрес с куриер в рамките на до 10 работни дни*

 

Поръчки направени чрез лизингова компания ще бъдат обработени до 3 работни дни след направена консултация с Вас.

 

Очаквайте забавяне в отговорите ни на изпратени от Вас съобщения във Facebook или чат формата ни .

 

Поръчки по телефона няма да се приемат, заради Вашата сигурност и сигурността на Вашите лични данни!**

 

Продуктите, включени в кампания BIG FRIDAY са с ограничени количества.

 

Не трябва да се притеснявате за доставката на вашите продукти от TechnoArena. Te ще бъдат доставени до Вашия дом.

 

Ние се стремим да доставим продуктите Ви възможно най-бързо! 

 

Ако продукта, който искате го имаме наличен, ние ще ви го доставим от 2 до 5 работни дни напълно безплатно /в зависимост от графика за посещения на населеното място от куриера/.

Фирма „Евролукс-99“ ЕООД разполага със собствен автопарк и доставя със собствен транспорт, до определени населени места и в определени дни. Ще бъдете допълнително уведомени от наш консултант, ако поръчаният от Вас продукт ще се достави с транспорт на нашата фирма.

!!! Важно: Ние предлагаме различни допълнителни услуги, които можете да проверите тук!

!!!Забележка: Ако нямаме наличен продукта, ще бъдете уведомени допълнително от нашите консултанти за точната д­ата за получаване на продукта.

 

Доставките се извършват в цялата страна, като доставката е 5 лв.

 

!!! Когато клиент е направил поръчка и тя е потвърдена и изпратена чрез куриерската фирма , клиентът има право да откаже получаването на продукта/те/ , но транспортните разходи в обратна посока са за сметка на клиента по стандартна тарифа на съответната куриерска фирма,в зависимост от теглото на уреда и населеното място.

 

!!! Важно! Разноските по връщане на стока са за сметка на купувача. 

Всички поръчки се приемат и обработват в деня на получаването им. Поръчки направени в празнични дни се обработват в първия работен ден. Поръчките за страната, се изпращат експресно . 

 

Поръчаните продукти, ще бъдат доставени на посочения от Вас адрес /Уредите се доставят до пред вход!/, освен ако не са до поискване от офиса на куриера.

 

Доставката се приема от купувача, или от друго лице намиращо се на адреса, което e предварително записано още при поръчка и представено неговото име което  заплаща стоката. 

 

Преглед на стоката. Рекламации 

!!! Важно! При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката или възможни външни дефекти. 

При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка. 

Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, с който се попълва констативен протокол в три еднообразни екземпляра.

Ако не направите това, вещта се смята за одобрена, като потребителят губи правото по - късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи. Рекламации на закупени чрез онлайн магазина стоки се извършват по правилата на ЗЗП и съобразно сроковете и условията на търговската им гаранция.

Сигурност при онлайн пазаруване! 

 

Ние ще Ви изпратим продукта чисто нов, в оригинална опаковка с цялата съпътстваща го документация, гаранционна карта, касова бележка и/или фактура. 

 

Ние пазим стриктно Вашите лични данни и не допускаме други лица да имат достъп до тях, освен куриерски фирми „Transpress” и “Speedy”, с цел доставка на поръчната стока. Куриерсаките фирми са лице използващо и обработващо лични данни и са опълномощени  съобразно чл. 7 от Регламент 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА!

 

Ние гарантираме всички Ваши права, предвидени в Закона за Защита на Потребителите и Ви насърчаваме да бъдете активни потребители! 

 

Ние не начисляваме скрити такси! Ние никога няма да изискваме от Вас повече пари, отколкото е стойността, посочена на Вашата поръчка! 

 

*Ако има забавяне в доставката е възможно причината да е от страна на куриерската фирма. Моля да проявите търпение и да се свържете с нас на имейл info@technoarena.bg или на телефон 0877146759 или 0700 18 338.

**Поръчките по телефона не могат да се приемат във връзка с Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни съобразно чл. 7 от Регламент 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА!

Хареса ли ви статията:

Оценка: 0 / 5 (0 гласували)

Свързани продукти

Подобни постове:

Напишете отговор

Име:
E-mail: (Не се публикува)
* Коментар:
Въведете кода