Всички категории

Какво трябва да знаем за овлажнителите на въздух

Публикуван от   Stefan Nikolov   Mar 6, 2020    0 Коментара
Какво трябва да знаем за овлажнителите на въздух

Овлажнителите за въздух и пречиствателите от различни марки в онлайн магазина за техника TechnoArena са миниатюрни устройства, предназначението на които е да поддържат оптимална влажността в помещението и възможно най-малко количество прахови частици в него. Те притежават йонизатори, насищащи пространството с отрицателно заредени йони за още по-голяма свежест. Така създават един благоприятен и здравословен климат, както в детските стаи, така и във всяко друго помещение от дома.

Какъв овлажнител за въздух да изберете

При избора от онлайн магазина за домашна техника TechnoArena е важно да се обърне внимание на вместимостта на резервоара, съвместимостта с обема на детската стая например. Важно е също нивото на издавания шум, както и наличието на вграден хигрометър. По-старите модели имат интегриран контролен панел, докато по-съвременните са с дистанционно управление или контрол чрез смартфона. Този метод присъства в почти всички марки, опериращи на пазара днес.

Овлажнителят за въздух трябва да има йонизатор, който да насища детската стая с отрицателно заредени йони, придаващи допълнителна свежест за по-леко дишане.

Как работят

Основно в онлайн магазин за техника TechnoArena днес се предлагат три вида овлажнители за въздух, пречистватели и йонизатори от различни марки за детски стаи, а именно:

Традиционни - работят на принципа на естественото изпаряване на влагата;

Ултразвукови - изпускат студена пара или по скоро мъгла от миниатюрни водни частици;

Парни - както вероятно се досещате, те изпускат определено количество пара, като така насищат пространството с нужното количество влага.

Къде може да го поставите

Добър вариант е овлажнителят за въздух, пречиствателя или йонизатора за детски стаи от онлайн магазин за техника TechnoArena да бъде поставен на високо, така че след изпускане на пара, да може да се разпростира из цялото помещение. Не е проблем обаче, ако го поставите и на по-ниско, където всъщност Ви е удобно. Съвременните йонизатори и пречистватели на различните марки са с красиви и елегантни дизайни, а нежната сияеща светлина, придава допълнителен комфорт и естетическа красота.

Защо да го закупите от TechnoArena

Защото в онлайн магазина за техника разнообразието от пречистватели, йонизатори и овлажнители за въздух е доста обширно, гаранцията за качество е дългогодишна, а предлаганите отраслови марки са най-много. Цените при нас също са сред най-изгодните, а обслужването от екип експерти. Необходимо е просто да се свържете с наш представител, който ще Ви съдейства както при избора, така и при пазаруването.

Хареса ли ви статията:

Оценка: 5 / 5 (2 гласували)

Свързани продукти

Подобни постове:

Напишете отговор

Име:
E-mail: (Не се публикува)
* Коментар:
Въведете кода