Всички категории

BelliSlimo – бойлери от ново поколение

Публикуван от   Krasi Angelova   May 28, 2019    0 Коментара
BelliSlimo – бойлери от ново поколение

Какви са първите ви асоциации, когато чуете думата „бойлер“? Обемен, изразходва много електричество, труден за монтаж… Време е да се разделите със старите си представи, защото нито една от тези характеристики не важи за серията BelliSLimo. Тук ключовите думи са съвсем други: високи технологии, италиански дизайн, енергийна ефективност.

С какво е по-различен?

  • Плоска елегантна визия 
    Тя прави бойлера дискретно допълнение към интериора на помещението. Той е естетичен, лесен за монтаж и удобен за вмъкване в общия дизайн.
  • Високоефективна изолация
    Осигурена е от технологията INSUTECH, при която полиуретан с висока плътност задържа високата температура на водата много по-дълго. Друга специфика е, че липсва термо мостът, който обичайно свързва водосъдържащия съд с планката за стенен монтаж, което гарантира 16% по-ниска енергийна загуба.
  • Плазмено заваряване

Методът е стриктно следен от компютърен контрол. Резултатът: изключително равна и гладка повърхност с високо качество на стъклокерамичното покритие.

  • LCD електронен дисплей

С него визуализацията и управлението е далеч по-комфортно.

  • Чиста питейна вода

Хигиенният сертификат на всички бойлери TESY гарантира, че в изработката на уреда на са използвани вредни материали, променящи биологичните свойства на водата.

  • Устойчиво покритие

Емайлното покритие носи името CRYSTAL TECH и осигурява равномерна дебелина, по-добро сцепление с метала и по-висок процент съдържание на титан. Това гарантира по-висока здравина, по-бавно износване, по-сигурна защита от корозия без значение от качеството на водата.

Ниски разходи за електричество при високо потребление!
ECO Smart режимът на работа използва вграден софтуер, който спестява от използването на електрическа енергия, без да редуцира количеството загрята вода. Това е възможно с подобна на изкуствен интелект програма, която наблюдава поведението и навиците на потребителите и изработва график. Той ръководи уреда да затопля вода в пиковите часове. Това обаче не означава, че не можете да вземете инцидентен душ. Просто ще използвате ръчно включване на загряването, което няма да наруши вградения алгоритъм.

BelliSlimo Cloud – комфорт с онлайн управление!

За най-взискателните клиенти, за тези, които не се задоволяват с нищо освен най-висок клас продукти, е създаден моделът Cloud. В него към многобройните предимства на серията BelliSLimo е добавено и онлайн управление.
Достатъчно е да инсталирате на мобилното си устройство приложението tesyCloud, и ще получите 24-часов контрол над уреда без значение къде се намирате. Това дава възможност за още по-прецизно програмиране според персоналните нужди на домакинството. Имате опция и за свързване с други уреди на марката (електрически конвектори и др.)

Продуктите от новата серия на Tesy са разработени с грижа и внимание към всеки детайл. Те нямат по-силна или по-слаба страна. Всичко е на ниво – от впечатляващата визия до отличните технически показатели. Уредите са комплимент за всяка баня.

Хареса ли ви статията:

Оценка: 5 / 5 (1 гласувал)

Напишете отговор

Име:
E-mail: (Не се публикува)
* Коментар:
Въведете кода