Всички категории
Всички категории

Филтри

Марка

Марка

Цена

Цена

Цвят

Цвят

Гаранционен срок

Гаранционен срок

Широчина

Широчина

Дълбочина

Дълбочина

Обем на фризера

Обем на фризера

Височина

Височина

Енергиен клас

Енергиен клас

Фризери

Активни филтри

599,99 лв. 629,00 лв.
599,99 лв. 639,00 лв.
394,00 лв. 419,00 лв.
249,00 лв. 259,00 лв.
244,00 лв. 259,00 лв.
394,00 лв. 419,00 лв.
249,00 лв. 259,00 лв.
244,00 лв. 259,00 лв.

Как да изберете фризер?

Тежката артилерия в охлаждащата техника е на ваше разположение винаги, когато имате нужда от продължително съхранение на месо, зеленчуци, зелени подправки, сладолед и какво ли още не.


Видове

В зависимост от свободното ви пространство, както и от продуктите, които планирате да подредите вътре, можете да изберете:

  • Тип „ракла“ – капакът е отгоре. Продуктите са подредени един върху друг.;
  • Вертикален – вратата е отстрани, повечето модели предлагат опция за смяна на посоката на отваряне. Пространството е разделено от чекмеджета.


Размразяване

Както заради храните, които се съхраняват вътре, така и при отварянето и затварянето на вратата, във фризера се отделя влага, която замръзва и се превръща в постепенно затрупващ се по стените лед. Той пречи на безпроблемното отваряне на чекмеджетата, а затруднява и работата на уреда, натоварвайки го допълнително.
Добре е размразяването да става веднъж или два пъти годишно. При някои модели то е ръчно, при други – автоматично. Ако пък заложите на такъв, оборудван с технология No Frost, излишната влага няма да се превръща в лед и почистването ще е по-лесно.

Защо да купите онлайн от TechnoArena

  • Изобилие от качествени продукти. В разнообразието от модели със сигурност ще откриете търсения от вас уред.
  • Реномирани производители. Марките, с които работим, сами по себе си са синоним на високо ниво и класа. Не си позволяваме компромис с продукцията, която предлагаме.
  • Изгодни цени. Всеки ден можете да избирате сред стотици промоции и специални оферти.
  • Гаранция. Минимум две години е гаранцията на тази категория продукти. Можете да се възползвате и от допълнителен гаранционен срок.
  • Бърза доставка до дома. Нужно е само да направите своя избор и да поръчате. Желаният от вас уред ще пристигне пред вратата ви в най-кратък срок.
  • Професионални съвети. Може да задавате въпросите си по всяко време. Нашите онлайн консултанти са готови да ви съдействат и насочат в избора.

Виж повече