Всички категории
Всички категории

Филтри

Марка

Марка

Цена

Цена

Гаранционен срок

Гаранционен срок

Височина (см)

Височина (см)

Енергиен клас

Енергиен клас

Фризери

Активни филтри

1 399,00 лв.
1 299,00 лв.

Как да изберете фризер?

Тежката артилерия в охлаждащата техника е на ваше разположение винаги, когато имате нужда от продължително съхранение на месо, зеленчуци, зелени подправки, сладолед и какво ли още не.


Видове

В зависимост от свободното ви пространство, както и от продуктите, които планирате да подредите вътре, можете да изберете:

  • Тип „ракла“ – капакът е отгоре. Продуктите са подредени един върху друг.;
  • Вертикален – вратата е отстрани, повечето модели предлагат опция за смяна на посоката на отваряне. Пространството е разделено от чекмеджета.


Размразяване

Както заради храните, които се съхраняват вътре, така и при отварянето и затварянето на вратата, във фризера се отделя влага, която замръзва и се превръща в постепенно затрупващ се по стените лед. Той пречи на безпроблемното отваряне на чекмеджетата, а затруднява и работата на уреда, натоварвайки го допълнително.
Добре е размразяването да става веднъж или два пъти годишно. При някои модели то е ръчно, при други – автоматично. Ако пък заложите на такъв, оборудван с технология No Frost, излишната влага няма да се превръща в лед и почистването ще е по-лесно.

Защо да купите онлайн от TechnoArena

  • Изобилие от качествени продукти. В разнообразието от модели със сигурност ще откриете търсения от вас уред.
  • Реномирани производители. Марките, с които работим, сами по себе си са синоним на високо ниво и класа. Не си позволяваме компромис с продукцията, която предлагаме.
  • Изгодни цени. Всеки ден можете да избирате сред стотици промоции и специални оферти.
  • Гаранция. Минимум две години е гаранцията на тази категория продукти. Можете да се възползвате и от допълнителен гаранционен срок.
  • Бърза доставка до дома. Нужно е само да направите своя избор и да поръчате. Желаният от вас уред ще пристигне пред вратата ви в най-кратък срок.
  • Професионални съвети. Може да задавате въпросите си по всяко време. Нашите онлайн консултанти са готови да ви съдействат и насочат в избора.