Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Мощност

Гаранционен срок

Площ

Маслени радиатори

Маслен радиатор Cecotec Ready Warm 5850 Space 360º БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Маслен радиатор Cecotec READY WARM 5750 SPACE 360º БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Маслен радиатор Cecotec Ready Warm 5870 Space 360º БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Акумулиращ радиатор Tedan TT KS 2500W БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Акумулиращ радиатор Tedan TT KS 1000W БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Акумулиращ радиатор Tedan TT KS 800W БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Маслен радиатор TESY CC 3012 E05 R -9% Промо БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Маслен радиатор TESY CC 2008 E05 R БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Маслен радиатор TESY CB 3014 E01 R БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Маслен радиатор TESY CB 2512 E 01 V БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Маслен радиатор TESY CB 2512 E01 R БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Маслен радиатор TESY CB 2009 E01 V БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Маслен радиатор Cecotec Ready Warm 5800 Space 360º БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Маслен радиатор Cecotec Ready Warm 5650 Space БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Когато зимата настъпи, всеки търси най-икономичното решение за отопление в дома, което да създаде нужните топлина и уют. Маслените радиатори, освен че отдават голямо количество топлина, могат да се превърнат в чудесен завършек на интериора във вашия дом, офис или друго помещение. Разнообразието, което ще откриете в technoarena.bg е изключително голямо, за да може всеки да намери перфектния за своите нужди модел.

Кое да предпочетем - маслен радиатор или конвектор

Това дали да изберете маслен радиатор или конвектор зависи от начина на употреба. Ако имате нужда да агрявате стая, която се обитава целодневно или искате стаята Ви да е топла цяла нощ, то по-добрият избор определено би бил този пълен с масло. Той работи на принципа на акумулиращите печки. Нарича се маслен защото вътрешността му е пълна с масло, което се загрява доста бавно, но веднъж загрято изстиването му отнема доста време. Точно и за това не е добър избор за помещения, в които не се задържате много и имате само бърза работа. Там по-добра работа би ви свършила конвекторната печка или печка тип “духалка”. Цените на различните видове отоплителни уреди е приблизително еднаква, така че това кое ще изберете зависи единствено и само от нуждите Ви.

Колко ток харчат

Маслените модели типично не харчат много повече ток от останалите отоплителни уреди. Максималната им мощност обикновено е около 2000 вата, а минималната около 800. Някой модели имат и три мощности, като средната е някъде 1200 вата. Имайте предвид, че веднъж загрял, радиатора ще харчи доста по-малко ток, защото изстиването на маслото отнема доста време и времето, в което той няма да работи е доста по-дълго.

Защо да изберете TechnoArena

През интуитивният ни онлайн магазин Вие можете бързо и лесно да изберете маслени радиатори, от които има нужда Вашият дом и да ги поръчате на момента. Няма нужда от посещение на физическа локация и дълги разговори с консултанти. Избраната техника ще бъде доставена до адрес в периода от 2 до 7 работни дни, в случай че същия е наличен в нашият склад. Предоставяме 2 години гаранция на уредите закупени от нас. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти на промоционални цени с един клик. Предлагаме и допълнителни услуги:

  • Монтаж на радиатори;
  • Качване до етаж.

 

Виж повече