×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Гаранционен срок

Преносими тонколони и аудио системи

Преносими тонколони Samus Twin Sound 20 Спестяваш 5432 лв.
Преносима тонколона Samus Karaoke 8 Спестяваш 1592 лв.
Преносима тонколона Samus IBIZA 6.5" Спестяваш 1320 лв.
Портативна тонколона Samus VIBE BOX Спестяваш 392 лв.
Преносима тонколона Samus KARAOKE 15 Спестяваш 1432 лв.
Преносима тонколона Samus Studio 12 Спестяваш 1352 лв.

Лятото е в разгара си, а забавленията и купоните на открито по това време са изключително актуални. В подобни условия обаче обикновено липсва електроподаване, а без подходящата музика настроението не би било на макс. И тук на помощ ни идват караоке преносимите портативни безжични тонколони. Кои са особеностите за правилен избор и предимствата на тези аудио системи, защо TechnoArena е мястото, от където да направите своята покупка.

Какво е важно да знаем при избора на тонколони

При покупката на преносима аудио система с микрофон, най-важният показател е мощността на звука. Той е обозначен в техническите характеристики във вид на някаква цифра с буквата W зад нея. При разполагане в голямо помещение или на открито е нужна и по-голяма мощност на звука, но ако изборът Ви е за малка стая, е препоръчително да се насочите към по-портативна и маломощна преносима тонколона.

Дизайнът е следващият параметър, на който трябва да обърнем внимание. Необходимо е той да бъде максимално идентичен по цветове и форма с интериорния проект на стаята. Един от важните аспекти в съвременните преносими тонколони обаче, си остава наборът от конектори и предвидените технологии за връзка. Абсолютно задължително е днес съвременните безжични караоке аудио системи да са с блутут за безжична връзка с източника на сигнал и да поддържат кабелна връзка чрез нужните конектори (поне 3,5 мм).

Какви са предимствата на преносимите аудио системи

Този тип тонколони са изключително удобни в определени условия на работа и притежават неоспорими предимства, като:

  • Преносимост - някои от тях притежават специални колелца за по-бързо и удобно транспортиране на кратки разстояния и прибираща се дръжка;
  • Автономност - притежават вграден презареждащ се акумулатор, който ще осигури дълги часове музикално оформление на летните вечерни купони на открито;
  • Допълнително забавление - определени модели тонколони са светещи чрез вградена, примигваща по такта на звука, цветомузика;
  • Мощен и качествен звук - чрез комбинацията си от различни по диаметър високоговорители, тези аудио системи осигуряват трите основни честоти в звуковия честотен спектър: ниски, високи и средни.

Защо да изберем TechnoArena

Защото в онлайн магазин Техноарена винаги се предлагат разнообразни и актуални модели портативни караоке колони и аудио системи на най-добрите цени. Без значение дали търсите мощни и висококачествени решения или портативни за малка стая, тук сме събрали най-доброто на едно място, а всяка покупка е придружена с подходяща гаранция, така че се възползвайте!

Виж повече