×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Гаранционен срок

Преносими тонколони и аудио системи

Преносими тонколони Samus Twin Sound 20 Спестяваш 6790 лв.
Портативна тонколона Samus VIBE BOX Спестяваш 780 лв.
Метеостанция first fa-2461-6-ba
Парти колона Rohnson RS-1200 Raver Спестяваш 4000 лв.
299,00 лв. 339,00 лв.

Лятото е в разгара си, а забавленията и купоните на открито по това време са изключително актуални. В подобни условия обаче обикновено липсва електроподаване, а без подходящата музика настроението не би било на макс. И тук на помощ ни идват караоке преносимите портативни безжични тонколони. Кои са особеностите за правилен избор и предимствата на тези аудио системи, защо TechnoArena е мястото, от където да направите своята покупка.

Какво е важно да знаем при избора на тонколони

При покупката на преносима аудио система с микрофон, най-важният показател е мощността на звука. Той е обозначен в техническите характеристики във вид на някаква цифра с буквата W зад нея. При разполагане в голямо помещение или на открито е нужна и по-голяма мощност на звука, но ако изборът Ви е за малка стая, е препоръчително да се насочите към по-портативна и маломощна преносима тонколона.

Дизайнът е следващият параметър, на който трябва да обърнем внимание. Необходимо е той да бъде максимално идентичен по цветове и форма с интериорния проект на стаята. Един от важните аспекти в съвременните преносими тонколони обаче, си остава наборът от конектори и предвидените технологии за връзка. Абсолютно задължително е днес съвременните безжични караоке аудио системи да са с блутут за безжична връзка с източника на сигнал и да поддържат кабелна връзка чрез нужните конектори (поне 3,5 мм).

Какви са предимствата на преносимите аудио системи

Този тип тонколони са изключително удобни в определени условия на работа и притежават неоспорими предимства, като:

  • Преносимост - някои от тях притежават специални колелца за по-бързо и удобно транспортиране на кратки разстояния и прибираща се дръжка;
  • Автономност - притежават вграден презареждащ се акумулатор, който ще осигури дълги часове музикално оформление на летните вечерни купони на открито;
  • Допълнително забавление - определени модели тонколони са светещи чрез вградена, примигваща по такта на звука, цветомузика;
  • Мощен и качествен звук - чрез комбинацията си от различни по диаметър високоговорители, тези аудио системи осигуряват трите основни честоти в звуковия честотен спектър: ниски, високи и средни.

Защо да изберем TechnoArena

Защото в онлайн магазин Техноарена винаги се предлагат разнообразни и актуални модели портативни караоке колони и аудио системи на най-добрите цени. Без значение дали търсите мощни и висококачествени решения или портативни за малка стая, тук сме събрали най-доброто на едно място, а всяка покупка е придружена с подходяща гаранция, така че се възползвайте!

Виж повече