Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Гаранционен срок

Уреди за палачинки

Уред за палачинки Cecotec Fun Crepestone
Уред за палачинки Cecotec Fun Crepestone Twin

Палачинките винаги са били предпочитани за ядене както от децата, така и от възрастните хора, поради възможността за определяне на техния вкус посредством пълнежа. Ако преди години правенето им беше трудна задача, то днес това е детска игра, поради наличието на специален уред. Как се почиства след употреба и какви са особеностите при използване според онлайн магазин TechnoArena? Нека видим!

Как се почиства котлон за палачинки

След употреба, колкото и добро незалепващо покритие да има, котлонът се замърсява и съответно изисква почистване. Разбира се, тефлонът не позволява залепването на сместа и палачинките остават цели, без да се разкъсват. За да остане пълноценно, покритието не бива да се третира с абразивни продукти и при неговата употреба да се използват метални предмети. Ето защо, експертите съветват да боравите с дървени прибори и да използвате меки кърпи при неговото почистване. Ето и стъпките, през които да преминете:

  • Преди почистване изключете прибора от контакта и изчакайте да изстине.
  • Избършете замърсяванията с мека леко влажна гъба.
  • Избършете със суха мека кърпа за да отстраните по-дребните остатъци.
  • Измийте с хладка вода както уреда, така и дървената шпатула.
  • В никакъв случай не потапяйте уреда директно във водата, защото това ще го повреди.
  • Включвайте в контакта само добре изсъхналия уред.

Какви са особеностите при използването им

Професионалният електрически уред за приготвяне на палачинки на външен вид много прилича на обикновен тиган, но с тази разлика, че липсват страничните стени и в него не може да се сложи нищо. Тоест, работната му повърхност е изпъкнала, а в основата стои мощен нагревател, който след включване в електрическата мрежа нагрява работната повърхност до зададената предварително температура. 

За да се получи палачинка, е необходимо просто да обърнете уреда надолу и да потопите нагрятата повърхност за няколко секунди в готовата смес и да я извадите. Палачинката се отделя за секунди, благодарение на незалепващата повърхност и дървената шпатула. Днес дори съществува уреди с подвижна горна плоча, позволяваща приготвянето, както на обикновени, така и на мини палачинки.

Как TechnoArena помага на клиентите

Освен с голямото разнообразие от кухненски електроуреди, нашият онлайн магазин помага на клиентите да се възползват от последно поколение технологии на отлични цени и с гаранция. Той е оборудван с отделни инструменти за филтриране на продуктите по зададени критерии, което прави избора бърз и правилен. В случай на необходимост от допълнителна професионална помощ, непременно ни потърсете!

 

 

Виж повече