×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Гаранционен срок

Уреди за палачинки | Цени от [min.price] — TechnoArena

Уреди за палачинки

Палачинките винаги са били предпочитани за ядене както от децата, така и от възрастните хора, поради възможността за определяне на техния вкус посредством пълнежа. Ако преди години правенето им беше трудна задача, то днес това е детска игра, поради наличието на специален уред. Как се почиства след употреба и какви са особеностите при използване според онлайн магазин TechnoArena? Нека видим!

Как се почиства котлон за палачинки

След употреба, колкото и добро незалепващо покритие да има, котлонът се замърсява и съответно изисква почистване. Разбира се, тефлонът не позволява залепването на сместа и палачинките остават цели, без да се разкъсват. За да остане пълноценно, покритието не бива да се третира с абразивни продукти и при неговата употреба да се използват метални предмети. Ето защо, експертите съветват да боравите с дървени прибори и да използвате меки кърпи при неговото почистване. Ето и стъпките, през които да преминете:

  • Преди почистване изключете прибора от контакта и изчакайте да изстине.
  • Избършете замърсяванията с мека леко влажна гъба.
  • Избършете със суха мека кърпа за да отстраните по-дребните остатъци.
  • Измийте с хладка вода както уреда, така и дървената шпатула.
  • В никакъв случай не потапяйте уреда директно във водата, защото това ще го повреди.
  • Включвайте в контакта само добре изсъхналия уред.

Какви са особеностите при използването им

Професионалният електрически уред за приготвяне на палачинки на външен вид много прилича на обикновен тиган, но с тази разлика, че липсват страничните стени и в него не може да се сложи нищо. Тоест, работната му повърхност е изпъкнала, а в основата стои мощен нагревател, който след включване в електрическата мрежа нагрява работната повърхност до зададената предварително температура. 

За да се получи палачинка, е необходимо просто да обърнете уреда надолу и да потопите нагрятата повърхност за няколко секунди в готовата смес и да я извадите. Палачинката се отделя за секунди, благодарение на незалепващата повърхност и дървената шпатула. Днес дори съществува уреди с подвижна горна плоча, позволяваща приготвянето, както на обикновени, така и на мини палачинки.

Как TechnoArena помага на клиентите

Освен с голямото разнообразие от кухненски електроуреди, нашият онлайн магазин помага на клиентите да се възползват от последно поколение технологии на отлични цени и с гаранция. Той е оборудван с отделни инструменти за филтриране на продуктите по зададени критерии, което прави избора бърз и правилен. В случай на необходимост от допълнителна професионална помощ, непременно ни потърсете!

 

 

Виж повече