Всички категории
Всички категории

  Филтри

  Марка

  Марка

  Цена

  Цена

  Цвят

  Цвят

  Екстри

  Екстри

  Гаранционен срок

  Гаранционен срок

  Широчина

  Широчина

  Дълбочина

  Дълбочина

  Обем на хладилника

  Обем на хладилника

  Обем на фризера

  Обем на фризера

  Височина

  Височина

  Годишна консумация на ток

  Годишна консумация на ток

  Енергиен клас

  Енергиен клас

  Технология на размразяване

  Технология на размразяване

  Компресор

  Компресор

  Ниво на шум

  Ниво на шум

  Хладилници с една врата

  Активни филтри

  Хладилник с една врата – практично решение за дома и офиса

  Той е компактен, изчистен от излишните детайли и изключително удобен. Ето какво е важно да знаете при избора му:

  Предимства

  • Размер. Тук е мястото да откриете подходящия уред и за най-малките пространства. Производителите, чиито продукти които представяме, предлагат на вашето внимание доста разнообразни големини, така че със сигурност можете да откриете точното попълнение за своята кухня.
  • Добре е да знаете, че в тази група се предлагат и модели, които не спадат към графата „компактни“. Височината на различните предложения започва от 85 см, но има и такива, които се извисяват до цели 190 см.

  • Вместимост. Дизайнът на този тип уреди е максимално опростен, а полезният обем използва пространството по оптимален начин.

  • Дизайн. От класическа изчистена външна визия до винтидж стил можете да изберете от нашия каталог. Що се отнася до оформлението на вътрешността на хладилника, имате избор между разнообразни конфигурации. Всяка от компаниите производители се е постарала да осигури максимално удобство на клиентите си. В зависимост от нуждите си, можете да разполагате с чекмеджета за плодове и зеленчуци, регулируеми рафтове, поставки за яйца, бутилки и консерви.

  С или без камера

  Предложенията, в чийто дизайн не е предвидена камера за замразяване, са идеални за вас, ако притежавате отделен фризер. В такъв случай ще можете да използвате цялото пространство за охлаждане и да съхранявате по-най-добрия възможен начин пресните храни и напитки.

  Моделите с малка камера пък са изключително полезни за домакинствата, на които не се налага често да замразяват продукти, но все пак могат по всяко време да се възползват и от тази опция.

  Къде са приложими

  • В дома. Разбира се, кухнята в жилището ви е първото място, за което се сещате, когато разглеждате тази продуктова категория.

  • В офиса. Съвременният човек прекарва на работното място почти цялата светла част на деня. Ето защо е повече от необходимо там да разполага с комфортни битови условия. Този тип уред е перфектен за целта.

  • В извънградска къща. Дори и само ден-два престой някъде е немислим без уред за охлаждане на храна.

  • В хотела. Задължително условие за класна почивка.

  Защо да ни се доверите

  TechnoArena предлага продукти на реномирани марки с безкомпромисно качество и доказан произход. Можете да разчитате както на стандартната, така и на удължената им гаранция. Нашите цени винаги са конкурентни, а офертите и промоциите – неустоими.

  Има ли нужда от повече аргументи?

  Виж повече