×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Гаранционен срок

Кафемашини за шварц кафе • Цени — TechnoArena

Шварц кафемашини

Шварц кафемашина Albatros DELICIA Спестяваш 440 лв.
Кафемашина за шварц Rohnson R-930 Спестяваш 495 лв.
Кафе машина за шварц Rohnson R-929 Спестяваш 345 лв.
Шварц кафемашина Rohnson R-991 Спестяваш 275 лв.
Шварц кафемашина Cecotec 1554 950 1.5L BI 66 Спестяваш 1440 лв.
Кафемашина шварц Elekom EK 626 Спестяваш 245 лв.

Кафето е ароматната напитка, от която почти всички имат нужда сутрин веднага щом се събудят. Доброто му приготвяне е най-важното нещо, за да можете след това да му се насладите напълно. На пазара се предлагат различни видове кафемашини, но тези, приготвящи шварц кафе, определено са сред най-добрите. ТехноАрена ви предоставя разнообразие от модели, за да откриете този, който ще приготвя най-добрата напитка за вас сутрин, а защо не и по всяко време на деня. Поискайте помощ, ако изборът ви затруднява. Екипът ни от професионалисти с радост ще ви помогне.

Какво са шварц кафемашините

Тези кафемашини са изключително лесни за употреба и се състоят основно от филтър и съд, в който стои приготвеното кафе. Филтърът може да бъде за еднократна употреба или такъв, който да използвате постоянно. Еднократните филтри са евтини и се намират навсякъде, а многократните такива просто изплаквате и използвате отново, без да се изисква специална поддръжка. Шварц кафемашините могат да бъдат със стъклена кана или термос. И двата модела имат различни специфики, на които трябва да обърнете внимание преди покупка.

Как приготвят кафето

Шварц кафемашините са много лесни за употреба, а кафето, което приготвят, е изключително чисто и приятно на вкус. Основният принцип на работа преминава през няколко етапа:

  • Изливане на гореща вода върху кафето;
  • Преминаването й през него и през специален филтър;
  • Получаване на перфектна чаша кофеинова напитка.

Шварц кафемашините подчертават добре вкусовете на кафето благодарение на начина на приготвяне. То е с чиста и плътна консистенция, която определено се оценява от истинските любители на кофеиновата напитка. Приготвянето отнема няколко минути, които си заслужава да изчакате.

Как се почистват

Почистването също не би ви затруднило. Ако филтърът е еднократен - изхвърляте го и го заменяте с нов. В случай, че е за многократна употреба, просто го извадете от машината и го измийте с вода преди следващото ползване. Каната или термосът можете да почиствате отново на ръка или в съдомиялна машина, в случай че моделът, който сте закупили, го позволява. 

Защо да изберете ТехноАрена

Ако си търсите най-добрата кафеварка, попаднали сте на правилното място. Онлайн магазинът на ТехноАрена предлага само висококачествени продукти на изключително достъпни цени. Всеки продукт има гаранционен срок, който може да бъде удължен, както и 14 дни право на връщане, в случай че не сте доволни от покупката си. Изберете ни и се възползвайте от бърза доставка и възможност за преглед на продукта още тогава. Доволните ни клиенти са най-доброто доказателство за нашата работа.

 

Виж повече