Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Цвят

Мощност

Функция грил

Гаранционен срок

Обем микровълнова

Микровълнови фурни за вграждане

Микровълнова фурна за вграждане Teka ML 820 BIS БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Микровълнова фурна за вграждане Teka MS 620 BIS БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Микровълнова фурна за вграждане Hansa AMM20BEWH БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Микровълнова фурна за вграждане Hansa AMG20BFH БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Микровълнова фурна за вграждане Hansa AMG20IFH БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Фурна за вграждане Hansa AMM20BEIH БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Микровълнова фурна за вграждане Teka WISH MS 620 BIH БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Микровълнова фурна за вграждане Teka ML 822 BIS L -5% Промо БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Микровълнова фурна за вграждане Teka ML 822 BIS L -7% Промо БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Микровълнова фурна за вграждане Teka MS 620 BIS -7% Промо БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Микровълнова печка за вграждане Gorenje BM235ORAB -5% Промо БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Микровълнова печка за вграждане Gorenje BM235ORAW -9% Промо БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Как да изберем микровълнова фурна?

Тя е верен помощник както в малките апартаменти, така и в просторните домакинства. Винаги се намира с какво да бъде полезна, а многото ѝ предимства я правят изключително лесно приложима.

Плюсове на микровълновите

  • Размери - Сред безспорните  предимства на микровълновите печки са компактните габарити. Този уред може да се побере почти навсякъде.
  • Бързина - Предпочитана е за приготвяне на различни храни заради бързото си действие. Тя затопля веществата до високи температури за броени минути.
  • Витамини - Краткият срок на приготвяне запазва повече витамини в храната, които иначе биха се изпарили при дълго варене или печене.
  • Мултифункционалност - С нея може не само да се затоплят, но и да се сготвят разнообразни ястия. Някои от моделите са оборудвани с въздушна вентилация, което ги прави съвсем пълноценен заместник на класическата фурна. Цели раздели от кулинарията са посветени на рецепти за микровълнова.
  • По-малко мазнина – Заради специфичния начин на загряване, ястието добива пълноценен вкус с използването на много малко мазнина.
  • Цена – Това е сред уредите, които се вписват във всеки бюджет.

Минуси на микровълновите

Противниците на тази технология твърдят, че готвенето в нея води до вредно радиационно излъчване. Производителите обаче се стремят да отстранят този недостатък, добавяйки към моделите специални решетки и устойчиви стъкла, които да спират лъчението.

При използването на микровълновите фурни трябва да сте изключително внимателни със съдовете, които употребявате. По тях не трябва да има никакъв метал, включително дръжки или декорации.

Как да изберем?

От съвсем обикновени базови модели до оферти с многобройни подобрения, допълнителни екстри и дизайнерска визия ще откриете в каталозите на производителите на бяла техника. Някои от предложенията са оборудвани с куп функции: от „умно“ размразяване според килограмите до грил. Може да се възползвате от отложен старт, смарт контрол и разнообразни програми на печене. Що се отнася до външния вид, предлагат се и варианти с кокетна ретро визия, които биха се вписали чудесно и в най-претенциозната обстановка.

В каталога на Technoarena ще откриете многобройни идеи с разнообразни цени и показатели. Обща характеристика за всички обаче е високото качество на реномираните марки, с които работим. Нашите продукти са перфектното допълнение към вашата кухня. Уверете се сами!

Виж повече