×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Цвят

Мощност (W)

Гаранционен срок

Вместимост / обем

Други

Микровълнови за вграждане • Размери • Цени — TechnoArena

Микровълнови фурни за вграждане

Микровълнова фурна с грил Gorenje BM201AG1X
Микровълнова фурна с грил Gorenje BM201AG1BG
Микровълнова фурна за вграждане Teka ML 8220 BIS БЯЛА Спестяваш 10400 лв.
Микровълнова фурна за вграждане Teka ML 822 BIS L Спестяваш 7000 лв.

Сред най-търсените на пазара уреди за вграждане безспорно се нареждат разнообразието от модели микровълнова за вграждане. Тя е верен помощник както в малките апартаменти, така и в просторните домакинства.

Микровълнова за вграждане - основни предимства

Винаги се намира с какво да бъде полезна, а многото предимства при използването на микровълнова за вграждане я правят изключително предпочитан продукт:

  • Размери - с избора си за микровълнова за вграждане избирате уред с компактни размери, подходящ за инсталиране почти навсякъде;

  • Бързина - предпочитана е за приготвяне на различни храни заради бързото си действие, затопля веществата до високи температури за броени минути;

  • Витамини - краткият срок на затоплянето на храната във вашата микровълнова за вграждане запазва повече витамини в храната, които иначе биха се изпарили при дълго варене или печене;

  • Мултифункционалност - с нея може не само да се затоплят, но и да се сготвят разнообразни ястия. В зависимост от избрания модел микровълнова за вграждане можете да се възползвате от екстри като въздушна вентилация, което ги прави съвсем пълноценен заместник на класическата фурна. Цели раздели от кулинарията са посветени на рецепти за микровълнова;

  • Цена – това е сред уредите, които се вписват във всеки бюджет.

Недостатъци на микровълновите

Противниците на тази технология твърдят, че готвенето в микровълновата води до вредно радиационно излъчване. Производителите обаче се стремят да отстранят този недостатък, добавяйки към моделите специални решетки и устойчиви стъкла, които да спират лъчението.

При използването на микровълнова за вграждане трябва да сте изключително внимателни със съдовете, които употребявате. По тях не трябва да има никакъв метал, включително дръжки или декорации.

Защо да изберем микровълнова за вграждане от TechnoArena?

От съвсем базови модели до оферти с многобройни подобрения, допълнителни екстри и дизайнерска визия ще откриете в каталозите на производителите на бяла техника, селектирани в нашия онлайн магазин. Някои от предложенията са оборудвани с куп функции: от „умно“ размразяване според килограмите до грил. Може да се възползвате от отложен старт, смарт контрол и разнообразни програми на печене. Що се отнася до външния вид, предлагат се и варианти с кокетна ретро визия, които биха се вписали чудесно и в най-претенциозната обстановка. Нашите продукти са перфектното допълнение към вашата кухня. Уверете се сами!

Виж повече