×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Цвят

Мощност (W)

Гаранционен срок

Вместимост / обем

Други

Микровълнови за вграждане • Размери • Цени — TechnoArena

Микровълнови фурни за вграждане

Микровълнова фурна с грил Gorenje BM201AG1X Спестяваш 1850 лв.
Микровълнова фурна с грил Gorenje BM201AG1BG Спестяваш 2500 лв.
Микровълнова фурна за вграждане Teka ML 8220 BIS БЯЛА Спестяваш 10400 лв.
Микровълнова за вграждане Samsung MG23A7013CA/OL Спестяваш 2694 лв.
Микровълнова за вграждане Samsung MG22M8074AT/OL Спестяваш 3414 лв.
Микровълнова за вграждане Samsung MG23A7013CB/OL Спестяваш 2694 лв.
Микровълнова за вграждане Samsung MG23A7013CT/OL Спестяваш 2694 лв.
Микровълнова за вграждане AEG MSB2547DM Спестяваш 5803 лв.
Микровълнова за вграждане Whirlpool AMW 435/IX Спестяваш 3843 лв.
Микровълнова за вграждане Whirlpool AMW 4900/IX Спестяваш 3633 лв.
Микровълнова за вграждане Whirlpool W11I MW161 Спестяваш 12523 лв.
Микровълнова за вграждане Whirlpool W7 MD440 Спестяваш 7413 лв.
Микровълнова фурна за вграждане с грил Teka ML 8220 BIS кафява Спестяваш 9592 лв.
Микровълнова фурна за вграждане Teka ML 822 BIS L Спестяваш 7000 лв.
Микровълнова фурна за вграждане Teka WISH MS 620 BIH Спестяваш 4152 лв.

Сред най-търсените на пазара уреди за вграждане безспорно се нареждат разнообразието от модели микровълнова за вграждане. Тя е верен помощник както в малките апартаменти, така и в просторните домакинства.

Микровълнова за вграждане - основни предимства

Винаги се намира с какво да бъде полезна, а многото предимства при използването на микровълнова за вграждане я правят изключително предпочитан продукт:

  • Размери - с избора си за микровълнова за вграждане избирате уред с компактни размери, подходящ за инсталиране почти навсякъде;

  • Бързина - предпочитана е за приготвяне на различни храни заради бързото си действие, затопля веществата до високи температури за броени минути;

  • Витамини - краткият срок на затоплянето на храната във вашата микровълнова за вграждане запазва повече витамини в храната, които иначе биха се изпарили при дълго варене или печене;

  • Мултифункционалност - с нея може не само да се затоплят, но и да се сготвят разнообразни ястия. В зависимост от избрания модел микровълнова за вграждане можете да се възползвате от екстри като въздушна вентилация, което ги прави съвсем пълноценен заместник на класическата фурна. Цели раздели от кулинарията са посветени на рецепти за микровълнова;

  • Цена – това е сред уредите, които се вписват във всеки бюджет.

Недостатъци на микровълновите

Противниците на тази технология твърдят, че готвенето в микровълновата води до вредно радиационно излъчване. Производителите обаче се стремят да отстранят този недостатък, добавяйки към моделите специални решетки и устойчиви стъкла, които да спират лъчението.

При използването на микровълнова за вграждане трябва да сте изключително внимателни със съдовете, които употребявате. По тях не трябва да има никакъв метал, включително дръжки или декорации.

Защо да изберем микровълнова за вграждане от TechnoArena?

От съвсем базови модели до оферти с многобройни подобрения, допълнителни екстри и дизайнерска визия ще откриете в каталозите на производителите на бяла техника, селектирани в нашия онлайн магазин. Някои от предложенията са оборудвани с куп функции: от „умно“ размразяване според килограмите до грил. Може да се възползвате от отложен старт, смарт контрол и разнообразни програми на печене. Що се отнася до външния вид, предлагат се и варианти с кокетна ретро визия, които биха се вписали чудесно и в най-претенциозната обстановка. Нашите продукти са перфектното допълнение към вашата кухня. Уверете се сами!

Виж повече