×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Електрически тротинетки

Днес живеем в забързан свят, в който е необходимо пеш да изминаваме различни кратки разстояния. Това, обаче в отделни случай отнема повече или по-малко време, но не и ако използваме електрически тротинетки. Какви са техните особености, колко издържа батерията им с едно презареждане и кои са предлаганите в онлайн магазин TechnoArena видове.

Какво представляват електрическите тротинетки

Това миниатюрно транспортно средство представлява тясна, но издължена платформа с две малки по диаметър гуми от двете й страни. В единия край, върху едното колело е прикрепен вертикален лост с регулируема височина, в края на който е поставено кормилото. То позволява въртенето на гумата за определяне на желаната посока за движение на електрическата тротинетка. Нейното каране се извършва чрез стъпване с двата крака върху платформата и задействането на двигателя, който кара устройството да се движи. Така всъщност Вие можете да изминавате различни кратки разстояния.

Колко време издържа батерията

Работата с едно презареждане на акумулатора при електрическите тротинетки може значително да варира и то зависи от няколко основни фактора:

  • Капацитет на батерията - колкото е по-голям, толкова по-дълго ще карате с еднократно презареждане;
  • Теглото на водача - с повишаване на теглото на водача, времето за работа с едно зареждане ще намалява;
  • Състоянието на маршрута - има значение дали карате по равен асфалт, срещу наклона или офроуд. Най-дълго ще карате в първия случай;
  • Околната температура - при ниските температури през зимата продължителността на работата значително намалява.

Приблизителният пробег, който можете да изминете с едно презареждане на батерията на електрическата тротинетка е в пределите на около 15 до 35 км. В комплекта на всяко от тези устройства пристига и специално зарядно за презареждане от електрическата мрежа.

Какви разновидности има

За да са достъпни за по-широк кръг от хора, днес са достъпни електрически тротинетки на ток за възрастни, детски, със седалка, сгъваеми. В зависимост от нуждите правите и своя избор. А при трудности задължително се обърнете към специалист, който познава спецификите на това транспортно средство и най-точно може да Ви предложи модел спрямо нуждите Ви. Къде да го намерите безплатно? Вижте по-долу!

Защо да се доверите на TechnoArena

Защото, освен голямото разнообразие от български тротинетки, тук Ви очакват най-добрите цени, дългогодишна гаранция при всяка покупка и безплатна консултация със специалист на магазина. При трудности в определянето на кой от моделите да вземете, както и в случай на проблеми при оформянето на поръчката, непременно се свържете с нас.

Виж повече